Možete se vi rugati i može vas biti 100 protiv mene samog ali ja sam zasad u pravu. Ne zaboravite samo da Dinamu tek slijedi prodaja reprezentativaca i da će Dinamo u nastavku prvenstva sigurno biti slabiji nego sada. Ja vam samo govorim a vi slobodno i dalje živite u 2014. u kojoj Dinamo bježi 30 bodova bankrotiranom Hajduku. — Maksim Maksimirski
Evo sada prognoziram da će u 4 sljedeće utakmice (Belupo, Rudeš, Varažin, Istra) Hajduk uzeti svih 12 bodova i da će Hajduk drugi derbi na Poljudu dočekati sa najmanje 3 a moguće i više bodova prednosti nad Dinamom koji će se trošiti u Europi i kojem slijede teže utakmice nego Hajduku. — Maksim Maksimirski
Ne rastu na maslinama i sigurno su knap s lovom, ali si zamisli koliko su samo danas zaradili.Ocito u blitvogradu rastu euri na maslinama pa ne trebaju prodavat nikoga.
Oni nemaju za biber a daju dobre place za okvire nase lige. — Jurki
Sad treba pojačati marketing i udariti "rivalstvo" iz kojeg će klub profitirati na navijačima i podršci, a ne "prigovaranju" i pesimizmu nakon tjedan dana sezone. — Fanboy
Ali bi volio znati na koju foru je moguce da oni ne trebaju prodati bas nikog a nikoga nisu jos ni prodali. — Jurki
Naivno je razmišljati da mali klubovi neće kidati bodove, događa se u svim ligama, a Dinamo je prošle godine od bajnog starta kao najboljeg u povijesti HNL-a došao do smjene trenera i ispadanja u kupu. Kako su neki rekli, duga je sezona i polako. — Fanboy
Godisnje su tu oko 10 posto ajd mozda 15. — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.