Protiv nas su bili na konopcima 70 minuta, onda im je Bruno iz sebi svojstvene zajebancije dao pojas za spašavanje. — San Lorenzo
Ovi nemaju za biber i da sutra neki Sochaux baci 3-4 milje za Pukstasa i ode Amerikanac. Ostalo im nije vrijedno spomena. — Jurki
Ova jugoslavenčina Gudelj se ne zaustavlja — Ivanmtk
ovaj hajduk je u 10 deka sa prošlogodišnjim hajdukom, koji je u HNL-u osvojio 65% bodova... ako misliš da par igrača bez ugovora mogu to podići na 100% osvojenih bodova u 10 kola...ok, sasvim legitimno.
mislim, moguće je...kao što je moguće i da dinamo prođe skupinu LP kao prvoplasirana momčad nakon 6 utakmica. Moguće je i da ja dobijem na eurojackpotu...kojeg odigram 2 puta godišnje. — db-izbjeglica
nakon pušione u derbiju usred Zagreba se govorilo da će Hajduk ionako kiksati protiv Rijeke dok sam ja predvidio pobjedu Hajduka i Hajduk to dobi i to prilično dominatno, Rijeka 0 udaraca u okvir gola — Maksim Maksimirski
Evo sada prognoziram da će u 4 sljedeće utakmice (Belupo, Rudeš, Varažin, Istra) Hajduk uzeti svih 12 bodova i da će Hajduk drugi derbi na Poljudu dočekati sa najmanje 3 a moguće i više bodova prednosti nad Dinamom koji će se trošiti u Europi i kojem slijede teže utakmice nego Hajduku. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.