• Mlađi referent
    12.3k
    Hajduk je prošle godine na današnji dan izgledao bolje nego trenutno. Utakmica protiv Vitorije je bila bolje odigrana i od derbija i od ovog danas

Vidi se da nisu kaotična momčad više, Leko ima viziju, ali trenutno se ne nazire tu kvaliteta za 36 kola… kad stegne umor, najbliže gostovanje 400 kilometara, kartoni i ozljede. Onda će se moći sudit jesu li od šampionskog materijala
  • Ivanmtk
    1.1k
    Ova jugoslavenčina Gudelj se ne zaustavlja
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Protiv nas su bili na konopcima 70 minuta, onda im je Bruno iz sebi svojstvene zajebancije dao pojas za spašavanje.San Lorenzo

pa nije ni da su danas ubili rijeku, doslovno na silu utrpali nakon prekida.

treba uzeti u obzir i da je rijeka igrala utakmicu preko tjedna...što je ogroman problem za hrvatske klubove. osijek je jedva dobio rudeš nakon europske utakmice preko tjedna...
  • Jurki
    12.6k
    Ovi nemaju za biber i da sutra neki Sochaux baci 3-4 milje za Pukstasa i ode Amerikanac. Ostalo im nije vrijedno spomena.

Molio bi moderaturu Zone da angazira nekog psihologa za neke forumase da im se malo poštelaju vijuge.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Kad pročitam neke upise ovdje imam osjećaj da je 31 ili 32 kolo.
    Rijeka limitirana,igrački puno slabija nego prošle godine.
  • Zagreb1992
    1.8k
    Mi trebamo gledati sebe oni neka gledaju sebe i amen...Zato je ključ svega pružiti sad Igoru podršku i bit će to sve u redu :)
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ovi nemaju za biber i da sutra neki Sochaux baci 3-4 milje za Pukstasa i ode Amerikanac. Ostalo im nije vrijedno spomena.Jurki

baš to...

medijsko izdrkavanje s euforijom nakon dvije utakmice očito pali i kod navijača dinama.
    realno...nakon dvije utakmice su bez pardona mogli imati i 1 bod, nijanse su odlučile...i najbolje od svega...čak ni sad nisu prvi :lol:
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Ova jugoslavenčina Gudelj se ne zaustavljaIvanmtk

Degutantno ga je za slušat,realnosti ni malo kao i uvijek.
    Nama savršeno odgovara ovo stanje uma kao i svake godine.
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    ovaj hajduk je u 10 deka sa prošlogodišnjim hajdukom, koji je u HNL-u osvojio 65% bodova... ako misliš da par igrača bez ugovora mogu to podići na 100% osvojenih bodova u 10 kola...ok, sasvim legitimno.

mislim, moguće je...kao što je moguće i da dinamo prođe skupinu LP kao prvoplasirana momčad nakon 6 utakmica. Moguće je i da ja dobijem na eurojackpotu...kojeg odigram 2 puta godišnje.
    db-izbjeglica

Moguće je. Ja sam i prije dva derbija upozoravao na Hajduk pa se sve shvaćalo olako, nakon pušione u derbiju usred Zagreba se govorilo da će Hajduk ionako kiksati protiv Rijeke dok sam ja predvidio pobjedu Hajduka i Hajduk to dobi i to prilično dominatno, Rijeka 0 udaraca u okvir gola...zasad nekako ja pogađam.

Evo sada prognoziram da će u 4 sljedeće utakmice (Belupo, Rudeš, Varažin, Istra) Hajduk uzeti svih 12 bodova i da će Hajduk drugi derbi na Poljudu dočekati sa najmanje 3 a moguće i više bodova prednosti nad Dinamom koji će se trošiti u Europi i kojem slijede teže utakmice nego Hajduku.

Slobodno zapamti pa se čujemo tamo početkom jeseni da vidimo ko je bio bolji prognozer.
  • Ivanmtk
    1.1k
    - imam velik želudac ali reć nikad nisam vidio ozbiljniju ekipu od sadašnjeg hajduka...
  • San Lorenzo
    16.9k

Ma gotovo je...neće se zaustaviti samo na hnlu, pada i Konfekcijska liga ove godine.
  • Jurki
    12.6k
    nakon pušione u derbiju usred Zagreba se govorilo da će Hajduk ionako kiksati protiv Rijeke dok sam ja predvidio pobjedu Hajduka i Hajduk to dobi i to prilično dominatno, Rijeka 0 udaraca u okvir golaMaksim Maksimirski

Sve je to relativno..Petko da je zabio penal mi bi ih razmontirali..Rijeka danas imala stativu i pitanje kak bi onda ta tekma zavrsila..znaci odlucivale nijanse u oba slucaja.
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Možete se vi rugati i može vas biti 100 protiv mene samog ali ja sam zasad u pravu. Ne zaboravite samo da Dinamu tek slijedi prodaja reprezentativaca i da će Dinamo u nastavku prvenstva sigurno biti slabiji nego sada. Ja vam samo govorim a vi slobodno i dalje živite u 2014. u kojoj Dinamo bježi 30 bodova bankrotiranom Hajduku.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Evo sada prognoziram da će u 4 sljedeće utakmice (Belupo, Rudeš, Varažin, Istra) Hajduk uzeti svih 12 bodova i da će Hajduk drugi derbi na Poljudu dočekati sa najmanje 3 a moguće i više bodova prednosti nad Dinamom koji će se trošiti u Europi i kojem slijede teže utakmice nego Hajduku.Maksim Maksimirski

Pa jbt odi u kladionicu i uplati 10 eura na to, ako se dogodi uzet ćeš finu lovu....bilo bi šteta propustiti takvu priliku.
  • Ivanmtk
    1.1k
    dobro i? Sad bi trebali bit u nekoj panici ili nešto? Ne razumijem? Da im odma pošaljemo trofej?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.