• vjeko1701
    16.5k
    Stalno se to radilo u regiji, sad smo samo dovoljno digli ime da to bude i šire.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Najbezbolnije bi bilo riješiti se Drmića i njegove plaće. Samo tko će ga uzeti? A i njemu se ne žuri nikuda.
  • Laugreano
    4.5k
    frey je odlican presing igrac
  • Schpatz
    761

Ha? Kaj si tak skocio sad? Nigdje nisam rekao nista u tom smjeru, Uprava radi taj posao i valjda zna imamo li mogucnosti za jos jednog napadaca ili ne i moramo li se koga rijesit od napadaca ili ne. Tko zna kakvi su planovi s Drmicem, Topicem, Emrelijem...

Ja sam samo napisao da se misljenja pojedinaca mjenjaju skoro svakodnevno i da nakon tekme pricaju kak nam treba jos jedan napadac koji ce uci kao zamjena za Petkovica jer dostojnu zamjenu nemamo, a sad nam ipak napadac ne treba.

Oces moje misljenje? Mislim da bi se trebalo ostavit ovak kak je, Drmica ili Topica koristit protiv Rudesa, Belupa i ostalih "manjih" klubova i vidjet kak ce se Topic kroz te tekme razvijat i onda vidjet sljedece sezone kakva je situacija s Petkovicem i Drmicem (mislim da i Drmic ima ugovor do sljedeceg ljeta) i sljedece ljeto se pobrinut za napadace. Okej, da sad opet netko ne skoci, s Petkovicem probat sto prije produljit taj ugovor ili zakljucit tu pricu samo da se zna na cemu smo i mi i on na kraju ove sezone.
  • Maximo
    798
    Jel ima kakvih vijesti sa sastanka sa Šikićem jučer?
  • Olmic
    5.1k
    sastanak je dns kazu
  • Mr Anderson
    12.9k

Osjetio sam se prozvanim. I ja bi najviše da se s Brunom produži uz poboljšani ugovor. Ali ako gledaju Freya, bojim se da odlazi. Ne uklapa mi se u mjere štednje gomilanje skupih napadača.
  • vjeko1701
    16.5k
    Ako je istina da bi Frey igrao za nekih 300k, pa baš i nije tolko skup a misliti da će on biti dovoljna zamjena Petku bi bilo ludo.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    niti za japanca niti za ukrajinca nismo imali pojma a poslovi odrađeni u tišini bez ikakvih tračeva. neka uprava radi najbolje što može a naš sud će dobiti nakon par tekmi nove sezone. za sada imaju pozitivnu ocjenu od mene

povezivani smo sa xy igrača od kojih su jedino bakrar i satriano bili blizu dolaska (frigana ne brojim) ostalo piši propalo
  • Orc123
    12.6k
    Titraui je isto ocito rijesen jer zapratio Dinamo i Dinamo njega na inst. Jel postoji mogucnost da on potpisao i prije dolaska u Zg? Mislim takve su info i sa twitera. Jel moguce da tamo odradio lijecnicki ili je potpisan ugovor koji ne vrijedi ukoliko u zg ne prodje lijecnicki?
  • Droljo
    18.6k
    Bilo je slučajeva da ugovor postaje valjan kad doktor da potvrdu. Takva praksa se koristi
  • mali M
    8k
    ostavit ovak kak je, Drmica ili Topica koristit protiv Rudesa, Belupa i ostalih "manjih" klubovaSchpatz

i onda se Petko ozljedi, a mi gledamo u Drmu i Topića... odličan scenarij.. to smo i do sada imali Schpatz.. prvu momčad i molitvu da nitko ne dobi karton ili ozljedu jer nemamo adekvatne zamjene..
  • Laugreano
    4.5k
    Mislim da je Frey tip igraca bas kakav Biscan zeli. Iako nije nešto brz, radi odlicno presing. Agresivan, je, jak, izdrzljiv i dobro se postavlja. Ovo je napisao jedan navijaci Shalkea.
    "And he is, he is not a better striker than Terodde or maybe not even more skilled, but his pressure Work is amazing and contagious. He is being one of the most important part of this system!"
  • vjeko1701
    16.5k
    Petko - Frey - Emreli (s tim da Emreli može i na krila ako bi baš bilo potrebno) bi po meni bili upgrade u odnosu na Petko - Drmić - Topić s kraja prošle sezone. Ne smatram Drmića lošim ali se jednostavno ne uklapa u našu igru a Topić je prezelen i prvo treba godinu do dvije kaljenja prije nego vidimo dal ima kvalitetu za nas.
  • Sajla
    10.9k

da, ovo bi bila izvrsna kombinacija, samo je pitanje kako rasporediti minute jer ne vjerujem da Frey ima namjeru sjediti na klupi kao Drmić, a i Emreliju je već toga dosta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.