• blue heart 72
    2.4k
    što se sve neće pročitati ovdje.... Da, mi bi se bez Miška borili za opstanak. Bože dragi
  • diebalo77
    268
    Jel se zna jel pojačanja dolaze u ponedeljak
  • Maximo
    798
    Kaj nije bila nedjelja?
  • marcio amoroso
    43.5k
    Jel se zna jel pojačanja dolaze u ponedeljakdiebalo77

Pojačanja sigurno ne dolaze, a prinove ili popune možda i dođu.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Pojačanja sigurno ne dolaze, a prinove ili popune možda i dođu.marcio amoroso

Onaj Ukrajinac je po svim karakteristikama pojacanje na lijevom beku u odnosu na ono sto imamo.

Vidjet cemo oce li Japanac biti bolji ili gori od Spikica. Japanci znaju zablistat dolaskom u Europu i naglo si podic vrijednost bez obzira na godine. Nemamo mi neki veliki "uzorak" Japanaca (opcenito Azijata) ovdje ali sam dojma da dolaskom u Europu rijetko koji bas razocara.
  • emilperska
    11k

Na kraju ce doc nakon Astane :lol:

I Moubandje je izgledao upgrade u odnosu na Leovca po CVu pa to nije bio. Bumo vidli.
  • K3p
    318

Stari, paničariš ko stara baba i stalno sereš nekog boga. Potpuno nepotrebno
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Postoji deadline za pojačanja koje treba registrirati za europu
    Jako puno se imena, koja su po pričama završena spominju i vuku po medijima, a za sada jedno veliko ništa. Dok ne bude prezentacije u plavo salonu ne vjerujem nikom ništa. A ovo što imamo očigledno nije dovoljno dobro Za Bišćana. Tako je kako je, idemo dalje i Astana je najbitnija sada, bukvalno. Kad se prespava, nije jučer bilo tako loše kako se završilo, zaslužili smo više ali se nije poklopilo. Vidjelo se da petko želi i da ga je promašaj jako pohodio. Neka on nama samo ostane
  • NitkoBitan
    29.1k
    Moubandje je izgledao upgrade u odnosu na Leovcaemilperska

Leovac, Moubandje, Stefulj, Bockaj... tata vrati se i dovedi nam lijevog beka kad nesposobni Simic ne moze i ne zna :grin:
  • marcio amoroso
    43.5k

Pripazi na rijecnik ako se misliš tu zadržati!
  • Droljo
    18.7k
    Ne paničarim ja. Govorim za velike i jake utakmice da smo bez mišića dosta slabiji a adekvatnu zamjenu nemamo. Toliko.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Btw do kad je moguće registrirati igrače za Astanu?
  • gledatelj
    986
    Možda su kod pojačanja dogovorili kao i kod prodaje, da dođu tek na kraju kvalifikacija
  • Neki tip
    21.3k
    I Moubandje je izgledao upgrade u odnosu na Leovca po CVu pa to nije bio. Bumo vidli.emilperska

Leovac, Moubandje, Stefulj, Bockaj... tata vrati se i dovedi nam lijevog beka kad nesposobni Simic ne moze i ne znaNitkoBitan

Dobro, kaj si ti toliko opsjednut Mamićem i mamićevcima? Kaj je sad i Perška mamićevac?

Meni se ovaj Ukrajinac čini kao pojačanje, ali posve je legitiman komentar da se činio i Moubandje, jer jest.

Činio se kao pojačanje, nije ispao pojačanje. Tak da se i Ukrajinca treba vidjet kak će to izgledati, a po CVu i statistici svakako izgleda kao posve ok rješenje.

Mislim da stojim negdje daleko iza u stražnjim redovima kad treba kritizirati, ne volim negativu i pesimizam, no zbilja ne razumijem zašto bi to bilo zabranjeno?

Zašto je problem da netko veli da ne znamo jel Ukrajinac pojačanje na lijevom beku, ako smo ih 5 dosad doveli i nijedan nije bio? Koju pm se odmah jebenog izbjeglicu vadi van kao optužnicu, suđenje i presudu svakome tko se usudio posumnjati u nešto?

Nisam ja prava osoba za reći da svakog treba uvažavati, jer bi' nekima radije prste zalijepio za stol nego čitao njihove pizdarije, ali tamo gdje argumenata ima (pa makar se i neslagali s njima), valjda mora biti i spremnosti da ih se čuje bez jebenog etiketiranja.
  • Kaktus Car
    1k
    Ne paničarim ja. Govorim za velike i jake utakmice da smo bez mišića dosta slabiji a adekvatnu zamjenu nemamo. Toliko.Droljo

Definiraj adekvatnu? Ljubičić i Bulat moraju to moći povremeno privremeno pokriti ako do toga dođe. Nije realno očekivati da će se negdje samo tako naći još jedog Mišića i da će još onda takav igrač htjeti biti rezerva.

Kao što je već rečeno - niti jedan klub nema jednako dobre zamjene kao prvotimci na svim pozicijama. To nije lako moguće ni najbogatijima jer igrači koji su podjednako dobri kao prvotimci u pravilu ne žele godinama grijati klupu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.