• San Lorenzo
    23.6k
    Kac i stojkIvdzo11

Hm, tko bi to mogao biti? :chin:
  • Nogo
    9.4k

Ovo dva ista inicijala mi izgledaju kao rikverc neki hahah. Kao Čop...
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Imat ce tete na printu puno posla.. znaci Loksin dvojac, Titraoui, Ukrajinac, Kaneko. Bemti, pa to je cijela klupa odjednom
  • Ivdzo11
    8.7k
    jbg brzopletost, ali et tako sam dobio informaciju
  • Orc123
    14.1k
    Samo jos nikoga nema....
  • Droljo
    23.4k
    Pa kad su dogovorili sve to ak tek u ponedjeljak idu sastančit?
  • OsamŠest
    6.4k
    Na prvu sam pomislio da je Andro Sokač, ali on je 2007.

A možda opeljugamo i Bavarce za Zvonareka.. :grin:
  • CastAway1986
    4.7k
    Nek dovedu i Vidovića na posudbu!
  • Ivdzo11
    8.7k
    Novi problemi u Maksimiru: Zapelo s lijevim bekom iz Anderlechta (germanijak)

Pa je li realno ovo vise jebo te pas...
    EDIT

Prema neprovjerenim informacijama, klub iz Belgije počeo je mijenjati uvjete transfera odnosno podizati odštetni zahtjev, što nije dobro prihvaćeno u Maksimiru. Riječ je o skoro milijun eura većoj odšteti od one koja je bila usmeno dogovorena.Za sada će Mihajličenko ostati u Zagrebu i pričekati epilog konačno dogovora, ali kako stvari sada stoje - transfer lijevog beka nije još niti približno gotov.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ako i ovo propadne, a navodno je bilo gotovo već. Nek se gone svi zajedno iz uprave. Pa da su toliki klaunovi ja nemogu vjerovat...
  • Armagedon13
    959
    Bar LB imamo na lageru.Ovu temu više ne otvaram,čekam samo službene potvrde
  • Captain America
    20.4k
    Ako misle da je taj dečko rješenje, daj 1.8 milijuna. Ako se imalo za popunu klupe iz druge francuske 1.3, može i za potencijalnog prvotimca 1.8. Zaseru li ovo, nek se maknu jer za ovaj posao očito nisu.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Kad se dogovore sa igračem zajebe klub (Mihajlicenko), a kad se dogovore sa klubom zajebe igrač (Satriano).
  • Nogo
    9.4k

Nas imam osjećaj *ebe tko god stigne. Na kraju Kaneko neće pogoditi aerodrom, Titrauiju će isteći osobni dokument, Šikić tražiti veće pare...

Na kraju ma ipak smo zadovoljni sa unutarnjim rezervama... :/
  • BBBaranja
    4.4k
    Jel moguce da klaun od dolje ima prste u ovome?
    Sve si mislim da preko svojih ljudi minira novu upravu..ili sam samo zabrijao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.