• Captain America
    20.4k
    Selo gori, baba se češlja.

Stjelja je već rekao da čeka podcast sa Šimićem. On i Mara ga neće sigurno zdrav mozak i to mu je idealna prilika za ušutkat pljuvače. Tu su i Mati i Vice s Imbexa koji bi odradili normalan intervju i razriješili neke stvari. Toleriranje ovoga je prevršilo svaku mjeru i vrijeme je da se reagira.
  • Mrvica
    4.3k
    Debil do debila, baš me zanima koliko kapa u džep sa strane zbog ovakvih debilnih članaka.
  • San Lorenzo
    24.6k

Nek se medo brusi do subote kad ćemo njega i one njegove štetočine opet potjerati u rupe...pa onda opet šest dana kasnije...i opet...i opet...i opet...samo nek izaziva.
  • Benito
    1.6k
    Mislim da ne postoji odvratniji lik od Mede...kad mu vidim lice baš mi se zgadi sve
  • db-izbjeglica
    22.6k
    v45z8k9eq6z0lpm3.jpg
    t3dsnoya40iurb7g.jpg

Idemo dalje...

Jbt život da čita netko sa strane, rekao bi da će se dinamo boriti za ostanak u ligi ove sezone... :rofl:
  • Droljo
    32.5k
    Napalo sa svih strana
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Nisam čitao članak, al pretpostavlham da je rješenje loviti za rukav tridesetpetogodišnjake bez ugovora po europi...
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Kako bi ono admin Lokse napisao za ilustraciju :lol:
  • Zagi
    19.2k
    Iss koja sramota.
  • Droljo
    32.5k
    y8mud8npl36o398t.jpg
    Prve tri vijesti na sn o dinamu. Brinu se hanza medijaši :vomit:
  • NB86
    17.8k
    Poslusat sta je predsjednik drzave rekao o handzar mediji nedavno
  • Zagi
    19.2k
    Ja iskreno više ne znam gdje bi se informirao o dinamu.
    SN- glavni urednik Šola, "klupski" novinari jedva dočekaju se posrat po nama, hrpa intoniranih tekstova preuzetih iz SD
    Germanijak-glavni urednik Lesi doslovno u misiji produbljivanja negativne atmosfere, Ničota prvi ispalio izrazito štetan članak o neisplati plaća, par sati poslije demantiran od kluba
    Index-Dea Režić, njih ne čitam jer su oličenje žutila. doduše kad ih usporedim sa nabrojanima iznad , možda i nisu tako loši. Osim kad Vice izbaci članak, njega pročitam ako netko linka

Počela me izrazito nervirati očita obojanost novinara koji više i nisu novinari nego su svi neki opinion makeri, a mišljenja u im doslovno za poslije jutarnje kave. One rijetke.
  • Jaro
    13k
    novinari nego su svi neki opinion makeri, a mišljenja u im doslovno za poslije jutarnje kave — Zagi

Yep, najzalosnije je sto je na kraju sugavi index najblizi objektivnom novinarstvu - al samo zato sto ce za klik napraviti sve bez obzira na temu, a ne zato jer im je motiv objektivno novinarstvo...
  • Armagedon13
    959

Mali ispravak Dea Redžić je već duže vremena u Večernjem
  • Zagi
    19.2k
    Je imaš praf. Njih sam pomalo već zaboravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.