• Oluja
    5.4k
    :lol:
  • superhik
    12k
    Nije neki igrač, ali ima smisla za humor
  • Blue Austrian
    337
    Na Fejsu Tovari Pobjedu protiv Trabzonspora zbog Bjelice i Orsica slave kao da su dobili nas.
    :grin: i dan danas me mogu jos iznenaditi
  • marcio amoroso
    41.5k
    Na Fejsu Tovari Pobjedu protiv Trabzonspora zbog Bjelice i Orsica slave kao da su dobili nas.
    :grin: i dan danas me mogu jos iznenaditi
    Blue Austrian

Mene iskreno više iznenade naši koji idu na fejs gledati šta tovari komentiraju.
  • Blue Austrian
    337

Moram priznati kad tad mi je, zbog napora na Poslu i ludom Svijetu, potrebna jedna vrsta potvrde da je psihicki kod mene sve u redu.
    To je kao kad vidis stotine bolesne djece u Africi i tek tada shvatis koliko ti je zapravo dobro.
  • xavier
    12.1k

Jasno je što želiš reći, samo što se putem negdje izgubilo da je ova tema zamišljena za sulude konstrukcije u obliku medijskih članaka ili izjava javnih osoba, a ne za prenošenje što je neki anonimni navijač Hajduka napisao negdje na bespućima interneta.
  • Jurki
    17.2k
    06x1h6ga8vrk8saj.png

Taman za dobro jutro da covek dobije proljev.
    Nadrobis svasta i nista
  • vjeko1701
    15k
    Novinarstvo u Hrvata....

Capture.jpg
  • Mali Zeus
    17.2k
    Navodno Perišićeva žena oprala lancune za zimu, zašto bi prala ako ne ostaje u Splitu.
  • db-izbjeglica
    17.6k
    2r2gpflvkyntw545.jpg

Medvjed jaše i dalje...
  • Klenx
    7.8k
    Umri medvjede
  • NB86
    16.7k
    Boze budi milostiv i uzmi medu

Naš medo kaze svejedno je plati li se neki igrac 3 ili 5 milijuna i da se o tome ne treba ratmisljat, cudi me da medo nije neki opasan poduzetnik s ovako dobrim savjetima.

"Jeste li ga platili tri ili pet milijuna i nije tako bitno ako vjerujete da će kumulativno zaraditi višestruko više od UEFA-inih nagrada i kasnije prodaje tog igrača. Ako neki igrač nije pojačanje za Dinamo i naposljetku ne napravite rezultatski uspjeh, onda vam je ionako svejedno. To će se nazvati fijaskom koliko god da ste ga platili."
  • Keyser Soze
    13.5k
    Na SN još jedan pljuvački članak, upravo, je li vrijeme da se očitujete?
  • Fanboy
    2.9k
    Puno je dinamovaca napravilo transfer sa sneta na zonu u zadnji čas, izgleda da im je pao forum jer je nedostupna stranica već par dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.