• vjeko1701
    30.3k
    Ma Antolić je danas očito došao na red. Sutra valjda Olivari...preksutra će vjerni Lesi...a tu i tam se nasumice ubaci Medo. 4 jahača apokalipse.
  • Mlađi referent
    16.3k
    Meni se Olivari čini kao najkorektniji na kraju.

Zastrani malo s tim prodajama i transferima, ali nisam primjetio negativu prema Dinamu.
  • vjeko1701
    30.3k
    O imao je on baš otrovne članke...nedavno je neki bio stavljen na temi transfera. Mislim da malo više pazi otkako je prerano pustio van info o Keku pa su ga odmakli od kluba...

Uvod u jedan od članaka:

"Hoće li Bruno Petković na Brdu kod Kranja skinuti svoju ‘devetku‘ i predati je Igoru Bišćanu uz pozdrav:
    - Treneru bilo mi je drago....

A onda uzeti dres Trabzonspora i javiti se Nenadu Bjelici:
    - Eto me treneru, opet smo skupa.

A sve će to sa strane pratiti Mislav Oršić....
    - Hvala Igore Bišćanu što si kazao da sam dobrodošao u Dinamo, pozdravi Upravu koja se nije htjela odreći jedne rate od Southamptona. Bruno, a sad ćemo mi zajedno trpati za Trabzonspor."
  • Captain America
    20.4k
    O imao je on baš otrovne članke — vjeko1701

Znaš kakvi su ostali kad je Olivari najkorektniji. Iako je referent možda trebao upotrijebiti najmanje nekorektan.
  • vjeko1701
    30.3k
    Prihvatio bi "najsuptilniji"...ništa više.
  • Mlađi referent
    16.3k

Koje maštarije, nisam to doduše ni vidio :rofl: :rofl:

najmanje nekorektan. — Captain America

Bolji izraz :up:
  • vjeko1701
    30.3k
    Koje maštarije, nisam to doduše ni vidio — Mlađi referent

Baš posebna razina ljigavosti po meni...
  • Svi na Sjever
    3.8k
    Index-Dea Režić, njih ne čitam jer su oličenje žutila — Zagi

Znaš koliko je sati u sportskom novinarstvu i općenito kad je Deica glavna u Večernjem listu za sport,čak je index sa Vicom sad medju boljima.

Kibici nam se okrecu u grobu kad vide Večernji list,koda pokojnog Židaka stavis da uredjuje Slobodnu.
    Bit ce spinova jako puno, treba odgovoriti na terenu.
  • mokoxax468
    1.8k
    Da, index mi je u zadnje vrijeme čak najviše korektan, pogotovo tekstovi od Vice. Na što smo došli :sweat:
  • NitkoBitan
    40k
    Da, index mi je u zadnje vrijeme čak najviše korektan, pogotovo tekstovi od Vice. — mokoxax468

Vice Karin jel? Mislim da je on izabran za clana Stegovne komisije u Futsal Dinamu. Znaci nas covjek haha
  • mokoxax468
    1.8k
    Vidiš nisam to znao. Ali da, može se iščitati iz njegovih tekstova da voli Dinamo, no opet pokušava koliko toliko objektivan biti
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Znači, u prostorije gdje dolaze novinari na press konferencije bi donio one pivske klupe, sa strane bi dobili samo nekakvu staru kiblu sa vodom i plastičnim čašama od pojedenog jogurta/vrhnja pa nek si grabe ako su žedni, maknuo bi klima uređaje, najbliže wc-e bi zaključao jer je "pukla cijev" , isključio bi internet pa nek koriste svoj preko hotspota i povadio bi barem pola lampi sa stropa da bude mračno... i završni detalj...po podu bi pobacao malo sijena.

Jer oni to zaslužuju...
  • ksapi
    9.1k
    Vice je nas 1/1
  • serbus
    6.2k
    Ja se nadam da će svi naši bircevi masovno otkazati pretplatu na SN. A pojedinci prestati kupovati ako uopće kupuju. Nekad je bio gušt čitati danas žutilo da ne može gore ili može.
  • Guinness
    3.5k
    Nekad je bio gušt čitati danas — serbus

Kad, prije 40ak godina?
    One članke i tekstove od prije 4-5 godina je bilo gnjusno za čitati, vjerujem da su još uvijek na istoj platnoj listi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.