• NitkoBitan
    27.1k
    Uopce ne sumnjam u to da je Perisicu opcija povratak u Hajduk, ali... Ukoliko i dode u Hajduk to ce biti krajem prijelaznog roka (poslije 15.8.) kada sve konacne ponude budu na stolu i ukoliko ga nijedna skroz ne zadovolji vraca se u Hajduk. Do tada su za nama 5-10 bodova zaostatka i upitno je kako ce stajat u kvalifikacijama za KL.

Mozda na kraju uzme u obzir kako Hajduk sportski stoji pa odustane od povratka. Sto se vise odugovlaci s tim to su po meni manje sanse da se vrati.
  • Mlađi referent
    12.8k
    Romano vs Di Marzio je svjetska verzija našeg Nogo vs Olmić

Edit: s tim da je povijest pokazala da ga Romano redovno šamara. Zadnje u dva tjedna Rice pa i Broz

• Captain America
    20.3k
    Ja prvi ne vjerujem da škrtac poput Levya neće probat uzet koji milijun i da će mu platit raskid. Al viđali smo i luđe stvari...
  • NitkoBitan
    27.1k
    Fabrizio ugasio euforiju koja nije trajala ni 2 sata :lol:
  • NORTE
    16.1k
    ovo je puno zanimljivije pojačanje...
    U ‘elitnu skupinu’ ušli su Mateo Erceg (Benkovac), Ante Terzić (Podstrana) i Jakov Titlić (Potravlje-Hrvace), dok je iz iste ispao Tihomir Pejin.

Zanimljivo je ovo bas , 3 sudca udju u elitnu skupinu i svi gle cuda, na 50km od Splita...
    Plava Slavonija
    Vrijedi zabilježiti i upamtiti ako zatreba.
  • Mlađi referent
    12.8k

Romano je plaćenik mordora :blush:
  • Bosna86
    12.1k
    Tko god misli da će Hajduk biti prvak, nek slobodno stavi pare na stol… Prihvaćam bilo kakvu cifru
  • Jurki
    17.3k
    upravo to.
    Da vlasnik Tottenhama nije zidov jos bi ta prica o raskidu ugovora pila vode.. al ovak jako tesko.. Levy ce ga prodat nekam u Saudijsku Arabiju za milju dve i to je to.

Vuk sit koza cijela.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Mogao bi skinut ban Slavoncu, ovako se nemozete kladit :lol:
  • Neki tip
    21.3k
    Mogao bi skinut ban Slavoncu, ovako se nemozete kladitImamo Dinamo

Mogao bi @Klenx uletit?
  • Bosna86
    12.1k
    Tom sam u ovo vrijeme prošle godine nudio 7:1 omjer pa se ušutio… Opet je imao ponudu i u doba krize pod Cacicem, pa se opet ušutio
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Teško je za igrača koji krilo igra samo u reprezentaciji (a od nedavno i tamo igra naš igrač) reći da je među top 5 krila svijeta. Perišić se ne sjeća kad je vidio krilo zadnji put

Nađi si nekog tovara s mora za oklade. Upalit će, vjeruj mi, radio sam to
  • marcio amoroso
    42k
    Nađi si nekog tovara s mora za oklade. Upalit će, vjeruj mi, radio sam toImamo Dinamo

Radio sam i ja na drugom forumu pa stoka nije ispoštovala dogovor. Radilo se o tekmi kada ih je Gavran ugasio na Poljudu.
  • Klenx
    7.9k
    Mogao bi Klenx uletit?Neki tip

Koliko god znam bit pesimist osušili bi mi se unutarnji organi da se kladim na njihovu titulu.
  • Neki tip
    21.3k
    pa to sam htio čuti! :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.