• Nino Bule
    14.1k
    Kako će Livaja podnijeti činjenicu da više nije broj 1? Dva takva ega u svlačionici su tempirana bomba, mogao bi Markan već na zimu iz Hajduka i eto rasula.

Slično kao i s Kalinićem.
    Rex Ramae

Kalinic i on nisu mogli zajedno na terenu jer si smetaju, on i perisic ce funkcionirat vise nego dobro, na kraju krajeva livaja toliko puta u izjavama govori moramo se pojacat ako mislimo napast titulu da je to pocelo zvucat ko ultimatum upravi, da mu ovo ljeto ne dovedu nekog kapitalca (perija, moro, toma basic) mislim da bi nakon ove sezone otisao, bas ovo ce ga zadrzat tako da mislim da je realnost totalno suprotna od ovog sta si napisao
  • Klenx
    5.8k
    Perišić je top 5 krila svijeta.

Najjače HNL pojačanje još od povratka Prosinečkog.

I dovoljan znak našima da se uozbilje i prestanu nuditi Petka i ekipu za kikiriki.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Perišić s Livajom će bit najbolji tandem lige, mogla bi se titula ozbiljno ugrozit ako se uprava ne odluči na prave poteze i prestane s cjenkanjem.
  • Markelo
    2.7k
    Dobro, prema naprijed bi bili ferrari a šta su ovi iza? Fiat punto? Da im je Perišić točka na i, bilo bi gadno ali treba njima još pojačanja u ostalim linijama da bi nas "stigli"
  • Captain America
    17.9k
    Perišić je top 5 krila svijeta.Klenx

Vinicius, Son, Leao, Grealish, Foden, Chiesa, Gruzijac iz Napolija ovako iz glave.

Kao što si rekao, najbolje pojačanje od Žutog, ali smiri malo doživljaj jer da je tolko dobar, ne bi ga se Tottenham rješavao.
  • Neki tip
    21.3k
    Zar sam ja danas propustio Perišićev dolazak u Hajduk!??

Ili je netko objavio nekakvu bezveznu patku pa se sad tipkaju stranice na temu šbbkbb kao da je u pitanju stvarnost, a ovaj došao?
  • marcio amoroso
    37.3k

Di Marzio je objavio. On nije jazavac.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Objavio je Di Marzio, a ne neki turski portal pa ima na težini.
  • Neki tip
    21.3k
    :up: mislio sam da je opet neki fejk profil pa da je hipotetska rasprava na ničem.

Ajde, nek dođe.. ali bome onda imamo izazov pred sobom.
  • Plava Slavonija
    65
    Perišić je top 5 krila svijeta.Klenx
    ukoliko je svijet od omisa do sv.Roka...

ovo je puno zanimljivije pojačanje...
    U ‘elitnu skupinu’ ušli su Mateo Erceg (Benkovac), Ante Terzić (Podstrana) i Jakov Titlić (Potravlje-Hrvace), dok je iz iste ispao Tihomir Pejin.

Zanimljivo je ovo bas , 3 sudca udju u elitnu skupinu i svi gle cuda, na 50km od Splita...
  • Juznjak
    3.8k

Problem je što oni u ligi igraju napadački nogomet protiv 8 od 9 suparnika. Znači samo protiv nas ne igraju. Iako, svi se možemo složit da su u većini utakmica zadnjih par sezona imali dionice utakmice (kraće ili duže) gdje bi se i mi povukli, dali im loptu i pritom opasno visili. Na kraju krajeva, Perišić je igrač koji jako puno pomaže obrani.
  • Benito
    949
    Samo neka dođe pa da ih ugasimo i sa njim u ekipi
  • NORTE
    12.1k
    Bit će dobro ako ne prodaju Livija i Petka dok ovi ne potpišu Perišića.
    Mislim da je njima cilj da on zaigra već u superkupu, Jakobušić više od svega želi trofeje.

Ako uprava sad požuri s prodajom to je vrlo glup potez.
  • Nino Bule
    14.1k
    Ako dovedu perisica oni napadaju titulu, ne bi me cudilo da ulete tu jos njihovi tajkuni (babo,tommy) pa ako treba i ispod stola daju da đode rebic, toma basic, tko god, samo da iskoriste sad perisic/livaja pricu i napadnu titulu.

Meni to sve iskreno samo stvara jos veci hajp i jedva cekam da sve krene
  • Mlađi referent
    12.3k
    Ma ako ga dovedu, nema prodaje nikog i spržit ozbiljnu lovu na beka i desno krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.