• Mali Zeus
    17.9k
    Ako prelazi zašto bi to bilo tek u osmom?
  • BornaPŽ1986
    1.1k

Nemam pojma, tako sam cuo, a isti taj kolega stagod mi je rekao tako je i bilo inace (sto se tice kluba i lige).
  • Mali Zeus
    17.9k
    Praktički svake godine su glasine da im dolazi.
    I uvijek je neki frend, kolega, strine ujne brat blizak obitelji, teta u pekari.
  • Rex Ramae
    3.4k
    Ma neće doći kao ni do sada, i da se odrekne svojih milijuna koje ima u Tottenhamu on još uvijek može igrati na top razini u nekoj "Atalanti" u ligi petice i da dođe tu igrati sa Grgićem i Mikanovićem ne mogu shvatiti. Da imaju osigurane grupe u Europi još bi i shvatio a ovako će ispasti odmah ili u playoff-u i da mu pri tom splitski redikuli spolno opće s majkom i broje svaki euro koji dobiva kao što je s Kalinićem - nije lud. Kalinića su isto dočekali k'o mesiju pa sad gledaju da ga se riješe čim prije, nakon godinu i par mjeseci.
  • Oluja
    5.4k
    ja se ne mogu odluciti svidja li mi se vise tvoj scenarij ili onaj gdje smo svake godine 15-20 bodova ispred njih ili gdje ih vidim u bankrotu. Nekako mi je drago kad je prava borba ali i uzivam u njihovoj nemoci.
  • Sajla
    10k
    Svi scenariji u kojima smo na prvom mjestu i ispred njih su dobri, a uzbuđenje nek dolazi iz toga što će se ti scenariji izmjenjivati periodički. Jedno vrijeme njih nije bilo nigdje, sad su se malo digli, ali će opet pasti - važno je da smo mi na vrhu :smile:
  • Klenx
    7.9k
    Kao što je svojevremeno svatko imao nekoga u bolnici tko je bio prisutan kad su Severini šivali dupe nakon orgija, tako sada svatko ima nekoga “iz ‘ajduka” koji tvrdi da Perija potpisuje, evo samo što nije.
  • serbus
    5.1k
    Kao što je svojevremeno svatko imao nekoga u bolnici tko je bio prisutan kad su Severini šivali dupe nakon orgijaKlenx

Haha da baš me zanima kako je izašao.taj mit... A zanimljivo da su svi imali nekog u bolnici a nitko nikog na tim orgijama.

Brzo ćemo vidjeti ako mu je Belupo u glavi kao i Kaliniću.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Kao što je svojevremeno svatko imao nekoga u bolnici tko je bio prisutan kad su Severini šivali dupe nakon orgija, tako sada svatko ima nekoga “iz ‘ajduka” koji tvrdi da Perija potpisuje, evo samo što nije.Klenx

:grin:

Tak je onaj vic o tome da uđe lik u birc i kaže meni pivu a za pi.ku sok postao nešto što su svi osobno doživjeli.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Haha da baš me zanima kako je izašao.taj mit... A zanimljivo da su svi imali nekog u bolnici a nitko nikog na tim orgijama.serbus

Kaj se tiče orgija vrtila se priča tko je sve bio, Rene, Tarik, Štimac, pol Zagreba.
  • doubletrouble
    1.5k
    Kalinić više nije igrač Hajduka
  • NB86
    16.9k
    Drago mi je da je to smece ovako zavrsilo karijeru, jos ce mi leko postat drag nakon ovog

- Istina, ugovor mi je istekao. Htio sam ostati, ali trener nije igrački računao na mene, ne uklapam se u njegovu formaciju - kazao nam je Kalinić.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ne vidim zašto nebi bio, uvijek pošten u izjavama i ne lupa gluposti
  • blackbully
    4.5k
    Awaziem natrag u Boavistu.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Awaziem natrag u Boavistublackbully

Hoce li sad clanak "odlaze kapitalci, raspad itd." Ne znam kolika mu je otkupna bila ali mislim da mogu lako naci zamjenu ako im i treba uopce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.