• Kujtim Shalla
    3.3k
    vrh su, imaju shop u mjesnom centru, u pravu si
  • Patak
    3k
    U Danskoj mi je bio dobar restoran Hercegovina, naši ljudi kod Tivolija u Kopenhagenu. Za pive baš je bilo dobro pročitati ovih par stranica... Osobno, volim Vukovarsko i Velebitsko, Staropramen od masovnijih, Kozel mi je isto dobar. Karlovačko i Žuju izbjegavam, iako Žuju koji put popijem, Karlovačko još od onog slučaja istjecanja i afere ne. E da i Leffe volim popiti.
  • NORTE
    12.8k
    Karlovačko i Žuju izbjegavam, iako Žuju koji put popijem, Karlovačko još od onog slučaja istjecanja i afere ne.Patak
    Karlovačko mi je najlošije i za mene ne postoji od reklame za Hajduk u kojoj spominju Zagreb.
    Drago mi je da više nisu sponzor Futsal dinama.
  • Boysica
    562
    1bpgjh05kf2m3ozy.jpg
    Ovu probajte top je nema je bas po kaficima jedna od boljih piva koje sam pila .
    Fina mi je flasirana al tocena mi je top.
    Mi ju imamo na moto susretima pitka je i moze se dosta popit lagana .
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Augustiner je isto vrh, a bio je prije čak i bolji.marcio amoroso

Kum na krštenju sto me držao, radi u Salzurgu u pivovari di ima tocena, prije mjesec dana sam bio tamo i mogu reć i dalje je odlično, duplo bolje nego recimo Stiegk i Zipfer
  • Neki tip
    21.3k
    Imam dobrog frenda koji je iz čapljineKujtim Shalla

Ovo je griota. Ak je od tam, onda je íščapljine. :wink:
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    haha jesjes išćapljine je
  • plavi67
    922
    e jučer probao pive od pivovare podrum iz karlovca, brutala, domaće fine ko medvedgrad nekad dok nije došao u dućane. a i pakiranje i nazivi pivi su im top, svaka čast ekipi podrum iz karlovca
    https://www.pivovarapodrum.com/ kak to izgleda pogledajte
  • Krizy
    48.7k
    Navodno zapeli za zip line, nevjerojatno
  • Jaro
    8.4k
    srusile ih Niprije
  • Nolifer
    8.8k
    Zakaj je stala igra A ili B? :razz:
  • Nolifer
    8.8k
    Zakaj mi je zbrisan komentar o baklava taktici?
  • Crusades
    14.2k
    Tipujem na kronični nehumor
  • Nolifer
    8.8k

Humor je dobar, ali se vrtimo u nedogled kaj se transfera tiče i zasićen sam već tih kombinacija i onda bude sasvim nešto drugo i realnije.
  • Neki tip
    21.3k
    Zakaj je stala igra A ili B? :razz:xFire

Zakaj mi je zbrisan komentar o baklava taktici?xFire

Aj se, prosim lepo, namiri na onoj temi Prijedlog, pohvala, kritika. Ovo je za opuštenu zajebanciju, ne odgonetavanje tvojih nesuglasica s okolinom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.