• Patak
    3k
    U Danskoj mi je bio dobar restoran Hercegovina, naši ljudi kod Tivolija u Kopenhagenu. Za pive baš je bilo dobro pročitati ovih par stranica... Osobno, volim Vukovarsko i Velebitsko, Staropramen od masovnijih, Kozel mi je isto dobar. Karlovačko i Žuju izbjegavam, iako Žuju koji put popijem, Karlovačko još od onog slučaja istjecanja i afere ne. E da i Leffe volim popiti.
  • NORTE
    13.3k
    Karlovačko i Žuju izbjegavam, iako Žuju koji put popijem, Karlovačko još od onog slučaja istjecanja i afere ne.Patak
    Karlovačko mi je najlošije i za mene ne postoji od reklame za Hajduk u kojoj spominju Zagreb.
    Drago mi je da više nisu sponzor Futsal dinama.
  • Boysica
    565
    1bpgjh05kf2m3ozy.jpg
    Ovu probajte top je nema je bas po kaficima jedna od boljih piva koje sam pila .
    Fina mi je flasirana al tocena mi je top.
    Mi ju imamo na moto susretima pitka je i moze se dosta popit lagana .
  • Navijač Dinama
    9k
    Augustiner je isto vrh, a bio je prije čak i bolji.marcio amoroso

Kum na krštenju sto me držao, radi u Salzurgu u pivovari di ima tocena, prije mjesec dana sam bio tamo i mogu reć i dalje je odlično, duplo bolje nego recimo Stiegk i Zipfer
  • Neki tip
    21.3k
    Imam dobrog frenda koji je iz čapljineKujtim Shalla

Ovo je griota. Ak je od tam, onda je íščapljine. :wink:
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    haha jesjes išćapljine je
  • plavi67
    922
    e jučer probao pive od pivovare podrum iz karlovca, brutala, domaće fine ko medvedgrad nekad dok nije došao u dućane. a i pakiranje i nazivi pivi su im top, svaka čast ekipi podrum iz karlovca
    https://www.pivovarapodrum.com/ kak to izgleda pogledajte
  • Krizy
    50.6k
    Navodno zapeli za zip line, nevjerojatno
  • Jaro
    8.8k
    srusile ih Niprije
  • Nolifer
    9.2k
    Zakaj je stala igra A ili B? :razz:
  • Nolifer
    9.2k
    Zakaj mi je zbrisan komentar o baklava taktici?
  • Crusades
    14.3k
    Tipujem na kronični nehumor
  • Nolifer
    9.2k

Humor je dobar, ali se vrtimo u nedogled kaj se transfera tiče i zasićen sam već tih kombinacija i onda bude sasvim nešto drugo i realnije.
  • Neki tip
    21.3k
    Zakaj je stala igra A ili B? :razz:xFire

Zakaj mi je zbrisan komentar o baklava taktici?xFire

Aj se, prosim lepo, namiri na onoj temi Prijedlog, pohvala, kritika. Ovo je za opuštenu zajebanciju, ne odgonetavanje tvojih nesuglasica s okolinom.
  • Nolifer
    9.2k

Ova mi je nekako više bila tema za to. Nisam htio da bude kritika, nego chill smireno pitanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.