• deda
    42.1k
    Eto s Friganom se možda događa ono što ja mnogima ovdje pokušavam objasnit. Ti ne kupuješ trenutnu vrijednost nego očekivanu vrijednost. I kad u toj igri nisi spreman na rizik jer bi htio kupiti sigurno i jeftino ribe prolaze kroz mrežu. I zato je scouting i procjena jedina važna. A ne tm i 50 kibica na forumu Zona Dinamo.

A na kraju dana ako budeš ful neodlučan završit ćeš s Kuletom kao prvim napadačem na jesen.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Kule je kod Biscana bio prvi izbor kad je smijenjen Gracan :cool:

Morat cemo nazad na tvornicke postavke, veci dio ekipe slagat s mladim igracima i pokusat ih zadrzat sto duze.
    Tesko je bit mudar kad ti je vecina proracuna varijabilna tj. ovisi o izlaznim transferima i UEFA natjecanjima.
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Samo se ljudi ne smiju razočarati kad shvate da se radi o klasičnom napadaču koji ne razigrava suigrače, ne igra leđima prema golu, nije mantinela, ne sudjeluje u igri.xavier
    Mislim da ljudima treba biti jasno da zelimo dovesti igraca kao Petkovic onda bi Petkovicu dali novac koji trazi i on bi ostao,boljeg igraca Petkovicevog tipa necemo naci nego ga imamo a to je sam Petko.
  • Zagi
    13.5k
    Daj ti meni napadača koji će napadati.
    Baturina će razigravati.
  • OsamŠest
    6.4k
    Ovo sa Mierezom mi ima smisla s obzirom da je Bišćan trener.
  • xavier
    12.1k
    Mislim da ljudima treba biti jasno da zelimo dovesti igraca kao Petkovic onda bi Petkovicu dali novac koji trazi i on bi ostao,boljeg igraca Petkovicevog tipa necemo naci nego ga imamo a to je sam Petko.BBB Mataa998

Problem je samo u tome što takvog napadača već imamo u Drmiću pa ga ljudi pljuju iz razloga što ne igra leđima prema golu, ne razigrava suigrače, nije mantinela. Ukratko, zato što "nije Petković"...a onda opet kad Petko upadne u svoju "boli me k" fazu, onda se kuka da zašto nemamo pravog napadača koji zabija golove.

I tako stalno u krug.

Loša je vijest što mi trenutno uopće nemamo igru za "klasičnog" napadača. Dobra vijest je što bi Bišćan trebao znatno promijeniti način igre.
  • Jaro
    11.4k
    Drmica ljudi pljuju jer nam je trener bio Cacic koji je svu igru bazirao na "Petkovic ce nesto napravit" - i sve je to super dok ti se Petkovic nije ozljedio pa ubacis Drmica da ti glumi Petkovica - odjednom Drmic ne valja...
  • San Lorenzo
    23.6k

Barišića bih doveo iste sekunde ako se proda Šutalo...i sad protiv nas je pokazao da je klasa, osim jednom kad mu je Bruno polomio gležnjeve.
  • Krizy
    64.2k
    Top stvar s unaprijed definiranom opcijom otkupa i određenom cijenom, u kojoj se o ostanku u klubu pita samo Dinamo a ne igrač, pa da odbije ostanak nakon dobre sezone.
  • NB86
    17.4k
    Po meni neki tomori ili tammy abraham tip kupnje/posudbe s pravom otkupa di postoji realna buyback opcija maticnog kluba je korektno za obe strane
  • Droljo
    23.4k
    Ma jednog ili dvojicu možemo progutat i na običnoj posudbi ako nam donesu lp i tako onda dobijemo lovu. Sve više od jednog ili 2 je previše...
  • Klenx
    9.8k
    Izvjesiti
    Baturina - 30
    Šutalo - 25
    Ivanušec - 20
    Petković - 15

Pa tko hoće nek dođe pregovarat
  • NB86
    17.4k

Sta ako petko odbije potpisat novi ugovor i ode besplatno sljedece ljeto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.