• Olmic
    5.1k
    https://www.transfermarkt.com/alfredo-morelos/profil/spieler/338962

Ne znam koliko je realno , ali ističe mu ugovor
  • Ludovic IX
    9.2k
    zašto ne posudba za poziciju na kojoj smo slabi i na kojoj tako i tako nećeš razviti svog igrača jer ga nemaš.

znači lijevi bek , apsolutno da.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Osobno ne razumijem ovu famu oko toga treba li kupovati igrače iz HNL-a koje se razvija u dinamovom navijačkom mediju...pogotovo oko frigana.

Ja stvarno ne vidim koga bi to dinamo trebao kupovati ako ne mladog hrvatskog igrača koji se dokaže u HNL-u, a frigan je dokazao da može, jer je sa 20 godina drugi strijelac lige.

Hoće li uspjeti?
    Tko znam, možda hoće, možda neće...ali logičnija kupnja i logičniji put ne postoji. Argumenti tipa "vidite štefulja" su smiješni... jer ono, ako robbie burton nije uspio, jel to znači da ne treba dovoditi klince iz jakih europskih klubova i tako propustiti novog olma...

Da ne govorim kako je dinamo pogodio sa puno igrača koji su dovedeni iz hnl-a.
  • bongo
    1.2k
    Pričalo se o riziku kad se kupuju igrači iz slabijih liga i za par milijuna pa evo samo jedan friški primjer, a to je Kim Min Jae, trenutni stoper Napolija.

Dakle, njega je Fenerbahče 2021. godine kupio za 3 milijuna EUR-a iz kineske lige. Godinu kasnije su ga prodali Napoliju za 18 milijuna.

Da mi sad za nekog Koreanca koji igra u kineskoj ligi nudimo 3 milijuna EUR-a vjerojatno bi se 90% navijača (uključujući i mene) u najmanju ruku zgražalo i čudilo.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    S koliko smo mi stranaca van regije uopće pogodili?

Može se nabrojati valjda šleper promašenih južnoamerikanaca, al problem je dovesti mladog hr reprezentativca...

Kad se spominje napoli... pa tu valjda imamo najveći promašaj dinama u zadnjih dosta godina. Rrahmani, koji je u dinamo došao iz HNL-a, igrao odlično i pušten za smiješnu lovu u neki žnj talijanski klub...
  • Efes Pilsen
    11.8k
    u Veronu i to se dogodi jbg. Do prve pored KTCa, Dilavera i Perica tada nije mogao, Bjelica mu je minute davao na lijevom beku. Kad se prodao za 2.5 mil niko nije imao nista protiv jer si prodao igraca u zrelim godinama koji ti nije starter nego igra priucenog lijevog beka. Stoperima ocito jako odgovara Serie A jer se igra sporo, pa tamo redovno igra i onaj Hajdukov panj Ismajli..
    Da je trebalo ugradit neku klauzulu je, ali igrac koji je formativne godine proveo u Splitu i Lokomotivi, imao nekog EL iskustva i bio u rotaciji..
  • Droljo
    18.7k
    Pa imali smo neki postotak za rahmania ak dobro pamtim.
    A ona dobra stara: nema stranca do bosanca (iz kotigenta za 300k)
  • Klenx
    8k
    Piše Olivari u sportskima da Petko i dalje hoće 1,2 milje godišnje, a naši mu ne žele dat.

Jer bolje je valjda iskrcat 3,5 milje na Vipotnika.

Jebem vas lude dignite čovjeku plaću i riješili smo špicu iduće 3 godine, može se te lovce utrošiti u druge kritičnije pozicije.
  • Droljo
    18.7k
    A i on glumi majmuna ak se cigani za parsto iljada u pm. Ionako ga se može prodat i kad potpiše novi ugovor. Mamić je svakome produžio prije prodaje. To mi je bio znak za oprostit se s igračem
  • Neki tip
    21.3k

Tu je vjerojatno manje bitno tih 200 ili 300k više samo po sebi, a bitnije to što Drmić ima tih 200 ili 300k više.

I to je logično.
  • xavier
    12.1k
    Mamić je svakome produžio prije prodaje. To mi je bio znak za oprostit se s igračemDroljo

Baš lijepo od Mamića :monkey:
  • Klenx
    8k
    A i on glumi majmuna ak se cigani za parsto iljada u pmDroljo

Po meni i on zaslužuje te novce.
    Dinamo se ponaša ko klub pred bankrot, a leži na milijunima od transfera potencijalnih Šutala, Ivanušeca i Livakovića. Postocima od Gvardiola, Olma i Majera, a na kraju krajeva i nositelj si do kraja kvalifikacija za LP.

Za vjerojatno dodatnih milju i po ili dvije eura u razdoblju od 3 godine si riješio napadača za te 3 godine uz kojeg mali Topić može stasat.
    Nikakva cifra, NIKAKVA.

Ali ne, ajmo tražiti Vipotnike i slične.

Teofil, Oršić, Ademi, Dilaver, Lauritsen, Emreli. Tu si oslobodio valjda 4 milje eura na plaćama.
    Još se riješi škarta na posudbama, pa ima za 6 Petkovića, a ne za ciganjenje nad ovim jednim.
  • Zagi
    10.7k
    Tko je jamio, jamio je. A Drmić je jamio.

Sa 1.2 bi bio plaćeniji od Oršića. Ni govora.
  • Klenx
    8k
    Sa 1.2 bi bio plaćeniji od Oršića. Ni govora.Zagi

Da,
    bolje prodati Petka za 3-4 pa te pare iskrcati na Vipotnika :smirk:
  • Zagi
    10.7k
    Bolje te pare iskrcati za Frigana, da.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.