Nisam vidio da su Klenx i @Mali Zeus hvalili sebe po forumu :yikes: — Papastrumf
Kakav je konkretno profil? Koje su mu mane, a koje vrline? Koliki mu je plafon po nekom vašem mišljenju? Može li se usporediti s talentom Šeška? — OsamŠest
u ovakvoj igri Dinama? — OsamŠest
Mislim da ljudima treba biti jasno da zelimo dovesti igraca kao Petkovic onda bi Petkovicu dali novac koji trazi i on bi ostao,boljeg igraca Petkovicevog tipa necemo naci nego ga imamo a to je sam Petko.Samo se ljudi ne smiju razočarati kad shvate da se radi o klasičnom napadaču koji ne razigrava suigrače, ne igra leđima prema golu, nije mantinela, ne sudjeluje u igri. — xavier
Mislim da ljudima treba biti jasno da zelimo dovesti igraca kao Petkovic onda bi Petkovicu dali novac koji trazi i on bi ostao,boljeg igraca Petkovicevog tipa necemo naci nego ga imamo a to je sam Petko. — BBB Mataa998
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.