Evo ja ti mogu reci da sam jednom prilikom dobio ulaznicu na racun pajdasa iz kluba, da tako kazem, da ne objasnjavam detalje. Nije me taj pajdas uveo na stadion, dao mi ulaznicu na kojoj umjesto cijene pise pozivnica i s istom sam prosao i kontrolu i brojace. Pa ne stoje ljudi iz uprave dolje i ne pustaju svoje ljude unutra zbog 50kn, jednostavno im podijele ulaznice. Isto talo redari ne mogu pustati svakoga. Kao da nikad nisi bio na utakmici. Mozda se prosverca par ljudi onako na svoju ruku, al ne udje par stotina, a da ne pricamo o tisucama. Pa klinci iz lokalnih skola nogometa koji dodju u velikom broju prodju brojace. — Infinity
Kladio bih se da uđu i prijatelji i babe i stričevi i školski kolege i mali od tetke i ovi i oni — platini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.