• Kwedi
    3.9k
    Kaj je ovo, 2001., u momčadi Boris Leutar i Mario Čutura, igramo protiv Tina Lovrekovića iz TŠKa pa pajdaši ulaze na lijepe oči?
  • platini
    230
    Pajdaši ulaze i u hrvatsku Vladu i na ministarska mjesta preko pajdaške veze a kamoli neće na utakmicu
  • Kwedi
    3.9k
    kako si vrckast i humorističan, daj još.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Platini, kak uđu mimo brojača, npr na istok? Preskaču ogradu?
  • Kwedi
    3.9k
    Popnu se sa Hitreca na vrh da ih nitko ne vidi
  • platini
    230
    Je je svi uredno plate kartu i prođu kroz kentaur haha
  • Bosna86
    11.8k
    Jedini put kad se uslo je sjever 2015 kad su mamici bili zatvoreni, tad su svi imali karte samo se preskakalo jer je policija kocila
  • Infinity
    16.6k
    Evo ja ti mogu reci da sam jednom prilikom dobio ulaznicu na racun pajdasa iz kluba, da tako kazem, da ne objasnjavam detalje. Nije me taj pajdas uveo na stadion, dao mi ulaznicu na kojoj umjesto cijene pise pozivnica i s istom sam prosao i kontrolu i brojace. Pa ne stoje ljudi iz uprave dolje i ne pustaju svoje ljude unutra zbog 50kn, jednostavno im podijele ulaznice. Isto talo redari ne mogu pustati svakoga. Kao da nikad nisi bio na utakmici. Mozda se prosverca par ljudi onako na svoju ruku, al ne udje par stotina, a da ne pricamo o tisucama. Pa klinci iz lokalnih skola nogometa koji dodju u velikom broju prodju brojace.
  • Kwedi
    3.9k
    Ma lupeta gluposti, zadnji put bio na Maksimiru kad su igrali protiv Kamen Ingrada
  • platini
    230
    Evo ja ti mogu reci da sam jednom prilikom dobio ulaznicu na racun pajdasa iz kluba, da tako kazem, da ne objasnjavam detalje. Nije me taj pajdas uveo na stadion, dao mi ulaznicu na kojoj umjesto cijene pise pozivnica i s istom sam prosao i kontrolu i brojace. Pa ne stoje ljudi iz uprave dolje i ne pustaju svoje ljude unutra zbog 50kn, jednostavno im podijele ulaznice. Isto talo redari ne mogu pustati svakoga. Kao da nikad nisi bio na utakmici. Mozda se prosverca par ljudi onako na svoju ruku, al ne udje par stotina, a da ne pricamo o tisucama. Pa klinci iz lokalnih skola nogometa koji dodju u velikom broju prodju brojace.Infinity

Kladio bih se da uđu i prijatelji i babe i stričevi i školski kolege i mali od tetke i ovi i oni
  • Infinity
    16.6k
    Kladio bih se da uđu i prijatelji i babe i stričevi i školski kolege i mali od tetke i ovi i oniplatini

Jesil cuo da se padaju oklade i na namjestene meceve?

Ja sam isto tako siguran da jako puno prijatelja i rodbine udje besplatno, ali ne na nacin na koji si ti zamislio. Clanovi uprave svima podijele besplatne ulaznice i isti prolaze kroz brojace i ulaze. Ulaznica izgleda isto, ima bar code, jedina razlika je u tome sto umjesto cijene pise da je pozivnica. Eto oni svi stoje na vratima i govore koga da puste, to su njihovi :lol: A i kuda da ih puste? :lol:
  • platini
    230
    Redari ne dijele besplatne ulaznice.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Mislim da Drago Ćosić šverca ekipu u stadion.
  • Infinity
    16.6k
    Redari ne dijele besplatne ulaznice.platini

Tocno tako. Isto tako redari stoje s druge strane brojaca koje ne mozes preskociti, ni zaobici. Ne moze te nitko pustiti van toga. Nitko nije u mogucnosti da dovikne nekog da ga se pusti.
  • platini
    230
    Gle, ja sam iz rodijačkog kraja i mogu ti reći da sigurno postoji način. Uvijek postoji neki ulaz, neka vratašca di se uđe ili preskoči a da se ne plati i da se ne broji. Ne znam koji je to točno ulaz jer sam udaljen 500 kilometara od Zagreba i skupim novaca za 2-3 utakmice godišnje pa nisam upoznat sa svim ulazima i hodnicima ali sam siguran da postoji neka shema. Na ozbiljnijim utakmicama ima na stotine redara i sigurno svaki od njih pusti po svojih par pajdaša. Uvjeren sam u to. Pa ljudi nađe se način za uć u banku a kamoli ne na raspali Maksimir, ne budite naivni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.