• IstinaZaDinamo
    2.2k
    Dok ne vidim sluzbenu potvrdu ja se nadam ostanku.
  • Logistika
    1.4k
    sumnjam da bi ga dali za manje od 6 7 miliona nazad
  • dZg1986
    524
    Kako mozes uopce usporedivat Manea i Orsica te klubove u kojima igraju? Treba biti realan.
  • Klenx
    7.9k
    Razumijem želju za Premier ligom, ali gurati se tamo u zadnji klub gdje si dogodine potencijalno u Championshipu...
    Ali eto, sretno mu bilo, zaslužio je.

Samo se bojim da slijedi egzodus, da je Oršić samo prvi u nizu...
  • BBBaranja
    3.8k
    Ne kužim koji dio vam nije jasan..
    Čovjek nakon svega što je pružio za svetinju,želi isprobati premier ligu..
    Pošteno od kluba što ga pušta uz solidnu odštetu i to je to..
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Razumijem želju za Premier ligom, ali gurati se tamo u zadnji klub gdje si dogodine potencijalno u Championshipu...Klenx

To u jednu ruku nije ni lose. Ako izboris ostanak u ligi i odigras dobro postat ces heroj. S druge strane ako ispadnes lakse ces napustiti klub.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Sprdali smo Hajdukovce jer su prodali Biuka u Ameriku... i onda mi napravimo ovo...

Nemam komentara, ubiše me ovo. Što je najgore ne bi imo prevelikih problema s njegovom prodajom da imamo zamjenu/ideju šta dalje. Očito da je cirkus u klubu napravio svoje...
  • Ali
    2.7k
    Scenarij je da je ovaj smrad od Antolica podhitno htio uzeti lovu dok nije razrjesen duznosti. I dogovorio je sebi ozbiljnu oroviziju.
    Orsa ce odigrati 10tak utakmica do 60min, i imat ce placu max 1,5m i kad padnu u drugu ligu prodat ce ga southampton nekim belgijancima ili skotima za 8mil€ i kraj repke... i vjerovatno nakon toga povratak u Speziu i slicno
  • NB86
    16.9k
    Evo rijetko to molim, ali molim ban za trolanje alija, hvala
  • NB86
    16.9k

Kakve ovo paralele ima s biukovom prodajom, jedno je "generacijski talent" kojeg razvijas da prodas dalje (i to je proslo tako da je otisao u jebeni mls) drugo je igrac koji je "odradio" posteno svoj mandat u dinamu i ŽELI ici dalje, postoji tisucu prigovara na klub ali zajebavat legendu kluba koji nam je omogucio sve ove pobjede kroz godine bi meni bio minus za klub a ne plus
  • dZg1986
    524
    Jedan od rijetkih normalnih komentara. On jednostavno zeli nesto novo i odmah je pristao na uvjete. Vec jednom mu je Dinamo stopirao transfer, a nakon svega sto je napravio zasluzuje da ispuni svoje zelje.
  • Logistika
    1.4k
    ma cini mi se da Orsu nitko niti bi zadrzavao,niti se o njemu radi...vise se cude ljudi izboru kluba...ovo je prošlo svršeno vrijeme...nadam se kako je gore napisano vec ,da nece biti egzodusa sad,to me najviše brine
  • xyz
    840

Pišeš nebuloze... Ne vidim iz čega si zaključio to što pišeš.
  • NB86
    16.9k

Pa njegov je izbor kluba, vjerovatno jedina konkretna ponuda iz epl i zadnji vlak da se tamo iskusa. Mogao je cekat jos ponuda pa southampton kupit nekog drugog i propadne mu transfer
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Mislim, ako je ovo na inzistiranje Oršića onda u redu. Ali mene nikad pa ni tad ne možeš uvjerit da je jedan Southampton veći klub od Dinama pa gdje god da igramo. (ne kažem da ti tvrdiš, nego općenito) Meni je ovo više paralela prodaješ jednog od svojih najboljih igraća za relativnu siću (ko što su oni napravili sa svojim talentom) u davljenika Premijer lige koji skoro sigurno ipada u Championship, a zašto? Jel to ima potrebe? Mislim ako je ovo napravljeno na inzistiranje Oršića, onda mu mogu reć samo HVALA i SRETNO, ali nekako se ne mogu oteti dojmu da je ovo povezano s situacijom u i oko kluba...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.