• BBB Mataa998
    2.6k

Ma pusti ne vrijedi objasnjavati ljudima koji nas usporeduju sa Hajdukom,i koji govore da smo spali na razinu Hajduka. Njima je ocito logicno blokirati transfer i traziti 20M€ i tako upropastiti legendi kluba najvecu zelju,ne ispuniti obecanje koje mu je dano i tim cinom bi tek postali kao oni sa juga,a ovako smo bili i ostali gospoda.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Ne stoji 10 klubova iz Engleske u Maksimirskoj 128 i svi cekaju red da predaju ponudu za Orsu. Uzima ono sto mu je ponudjeno,sigurno da bi i on htio otici u Fulham i Brentford ali ga ljudi ne traze. Naravno da Southampton nije veci klub od Dinama ali Orsa uzima ono sto mu je ponudeno.
    I zapamti NEMA VECEG KLUBA OD DINAMA
  • NB86
    16.9k

Moze bit povezano sa situacijom u klubu u smislu da orsa tu ne zeli biti jer je rusvaj, ali nema nijednog razloga mislit da su u klubu inzistirali da ide jer je orša prije prve ponude (koja je bila odbijena) vec sve dogovorio sa southamptonom, dakle vise manje sve jasno htio ici i klub mu nije radio problem
  • thadd
    108
    E je*i ga, sretno Mislave
  • Keyser Soze
    14.7k
    Pustite sad to, gotovo je. Radije se pitajte koga ćemo dovesti, ako ćemo uopće dovoditi.
  • IstokKa96
    857
    Lijepo je kaj smo mu ispunili obecanje, ali da nije mogao pricekati neki solidniji klub PL-a pa lagodnije i s vise gusta (od)igrati nego njih koji ce se mozda nekako i spasiti na kraju, ali put do toga ce biti blago receno zahtjevan.
  • Logistika
    1.4k
    dali se Marko Pjaca skrasio?
    ne bi se čudio uopce da je to dolazak. Samo predpostavka moja.
  • Neki tip
    21.3k
    qdbio5tvdzcl0vxe.jpg

Šta kažu domaći stručnjaci za transfere, ima li tu materijala za nas?
  • Infinity
    18.9k
    Ako Orsic ode treba uzeti Di Mariu.
  • Neki tip
    21.3k

Sad nam trebaju oba krila i lijevi bek. Da imamo sposobnu upravu, ne sumnjam da bi to bilo riješeno. Ok, možda ne baš sva 3, Messi reći ćemo nije realan, ali već Di Maria i ovaj neki Guerreiro..
  • Ali
    2.7k
    Za sve one koji kazu da sam glup sa uoisima danas, daj mi recite koga bumo dobili za 6m€ i placu od 1m€ ???
    Pa nismo nekog jebenog ojedu dovukli za tu lovu , kojem bi trebalo bar sest mjeseci za aklimatizaciju na europu i jezik...

Sad nek nam i tovari uzmu titulu pa nek idemo u konferencijsku mi igrat u kazahstan kad imamo kretene u upravi.
    Koji i dalje imaju stav "poslije mene potop" jer ja sam nezamjenjim i bez mene bema stadiona nema nicega...
    Do kraja sijecnja ce i Ademia potjerat u francuskog drugoligasa pod spikom da mu je zelja bila isprobat se vani..
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Šta kažu domaći stručnjaci za transfere, ima li tu materijala za nas?Neki tip sa Zapada

Ovaj Messi i Benzema bi mogli biti 12/13 igrač u nasa, kužiš, 30 minuta, sa klupe da uđu.. ovi ostali su klasa ispod..
  • Logistika
    1.4k
    ako može ovaj neki Modrić doći,ostatak rostera moze i ostati kakav je,eto samo taj jedan :)
  • Zagi
    10.5k
    Di Maria je u padu. Ansu Fati je nezadovoljan minutažom, to je realnije.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Pa u tom i jest sva velicina Orse,da za njega na ovom nogometnom trzistu nema zamjene za isto novca.
    I ne necemo nikada dovesti dovoljno dostojnu zamjenu ali isto tako necemo ni propasti,bilo je nogometa i titula i prije njega kao sto ce biti i poslije. To tvoje je kao i sto narkoman i njegovi su*kolizci govore kako bez narkomana nema vise Dinama i sve ce propasti i postat cemo hajduk.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.