transeksualci — Ludovic IX
Znam dvije transeksualne osobe i prije operacije su bili većinu vremena depresivni, nesretni jer su ih diskriminirati vani zbog frizure, odjeće jer su "htjele bit nešto što nisu". — Ludovic IX
To nije karakteristika koja nekoga treba kvalificirati ili diskvalificirati. — miro
Kao što je spomenuto ranije, a nažalost i sam znam jednu priču, dogodi se da dijete posvoje tzv "normalni" ljudi, pa to dijete bude zlostavljano i nesretno. — miro
Ova tema je baš teška i vjerujem kako nitko od nas nije dovoljno "unutra" da daje neke konačne sudove. — miro
Zašto nisu, možda zato što je postupak težak a posebno ako nisi mainstream..koliko kužim, tu ima i lgbt parova ako se ne varam a oni kod nas ne mogu usvojiti .. — Ludovic IX
Nisam ni psihijatar ni psiholog ni medicinski stručnjak, no čini mi se prilicno izvjesnim da se radi o određenom poremećaju. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.