• Jurki
    20.8k
    Menala bi pustio i prije forsirao Rukavinu. Potegnut nazad i Jankovica.
  • Captain America
    20.4k
    Lasla također jer mu ističe ugovor.The Undertaker

Lacika je dogovorio produženje, potpisat će sad kad bude pauza. Prezadovoljan je u Osijeku tako da ne vjerujem last minute promjeni.
  • Jurki
    20.8k
    nismo li vec prevec igraca pustili ili kupili od Rijeke?
    Nek se sami koprcaju u svojim govnima. Ak ce ispast iz lige nek ispadnu.
    S njima nebi trebalo uopce vise surađivati jer smo previse igraca pustili badava a njihove igrace debelo preplatili.
    Ko ih jebe.
  • Jurki
    20.8k
    nije igrac za Dinamo.. otkad je dosel imal je par bljeskova i to je to. Slabo je igracki napredoval. Prosjek hnl igrac nist vise.
  • The Undertaker
    9.3k
    Briga me za Rijeku, gledam interes Dinama. Riješiš se igrača koje plaćaš a nisu dovoljno dobri za Dinamo a tamo će igrati pa će ih se moći i prodati. I još dobiješ kvalitetnog mladof igrača profila koji ti nedostaje.
  • Olmic
    5.5k
    Mišljenja sam da je vrijeme za još jedno provjetravanje svlačionice i ciljane kupnje

Golmani: Livi ako se ne proda sad nakon prvenstva neće nikad..ako ode imamo zamjenu u vidu Nevistića

Obrana: Rile Šutalo.B pojačanje pojačanje
    Ovo govorim u kontekstu slijedeće sezone, na proljeće očekujem i ostanak Šutala, ali i prodaje raskide Teo, Dilaver Perić

Veza: Mišić Ljubičić Ivanušec startna trojka na proljeće..Bulata na posudbu, a kupnja pravog zadnjeg veznog ako već ne sad onda na ljeto

Napad i Krila: Bez obzira na današnju tekmu Emrelija bi prodao, Marina također.. Mogući odlazak Orše očekujem, volio bi povratak Kulena i dolazak krilnog pojačanja..
  • deda
    42.1k
    Ovakvih radikalnih poteza sigurno neće biti i nema potrebe za njima. Dinamo je počeo zadnjih godina voditi evolucijsku, a ne revolucijsku politiku i ja je 100% podržavam.
  • Jaro
    11.4k
    Klub sada ima vise od pol sezone za naci lijevog beka, desno krilo i stopera kao zamjenu za Sutala ciji je transfer vrlo vjerojatan. Osim Ljube koji bi trebao u vezu, treba i neka prirodna zamjena za kapetana koji vise ne moze biti tu 25-30 tekmi u polusezoni... Bez ovoga se HNL moze i sljedece sezone osvojiti ali za daljnji rast i iskorsk u Europi je obavezno.
    Ostalo ovisi o izlaznim transferima za koje ne vjerujem da ce biti masovni, jer tesko da se za Petka i Orsica moze dobiti koliko oni Dinamu vrijede (osim ako ne naprave boom na SP), anakon realno slabije sezone, pitanje ima li interesa za Ivanuseca koji bi zadovoljio i njega i klub...
    I realno,u HNL nema trenutno pojacanja za Dinamo, a pogotovo ne kapitalca nekog, tak da bilo kakvi transferi s velikim odstetama tu su po meni bacanje love...
  • marcio amoroso
    47.5k
    Ja očekujem 3 promjene u kadru. Vjerojatni odlazak jednog ili dva igrača koji su igrali manje kao Štefulj, Marin ili Menalo i prodaju jednog igrača za ozbiljne novce. Taj igrač može biti Šutalo, ali isto tako može biti i Livaković ili Ivanušec.

Ja osobno bi volio da dođe ozbiljan lijevi bek. To bi nam riješilo i vezni red jer bi dobili Ljubičića u rotaciju. Nakon oporavka Bulata bi to onda bilo to.

Većih fluktuacija neće, a i ne treba biti.
  • Captain America
    20.4k
    Očekujem opet sapunicu s Ojedom od kojeg neće biti ništa. Nadam se lijevom beku, spreman sam da će to Ljubo i Pero pokrivat do ljeta. Molim Svevišnjeg da igrači s brojevima 9, 99 i 27 završe veličanstvene karijere u svetom dresu.
  • xyz
    840
    Ekipa je odradila svoj dio posla, sada je red na upravi i sportskom direktoru (ako ga ima) da oni naprave svoj.

Moje je mišljenje, kao i gotovo svih, lijevi bek, desno krilo i zadnji vezni te dva stopera (s obzirom da će J. Šutalo vjerojatno ići te da Dilaveru i KTC-u ističu ugovori na ljeto)
  • Patak
    3.5k
    A zašto se ugovori ne bi produljili i Dilaveru i KTCu? Dilaveru je dobio malo prilika ali ih je iskoristio dobro, KTC još uvijek dobar.
  • dzg7
    446
    Preskupi a ne igraju
  • Patak
    3.5k
    Ok, ali od njih znaš što možeš očekivati, dugo su u ekipi, itd... Kod zamjena ne znaš kako će se novi igrači pokazati, npr, nismo baš imali sreće s kupnjom bekova u zadnje vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.