• Sunja86
    1.3k
    Tako je Čačić bi morao više rotirati očekujem veću minutažu za Lauritsena i Bulata u nastavku sezone i Ljubičića očekujem isključivo u veznom redu Bočkaj može igrati beka u Hnl-u bez problema a Ljubičića na beka sa 4 iza nema smisla stavljati nista defanzivno nije bolji od Bočkaj a znamo šta Pero donosi prema naprijed.
  • Armagedon13
    959
    I koga za SD?
  • Olmic
    5.5k

Od domacih strucnjaka sam cuo jedino za Jozaka i Mancea, a oboje nece doci te za Zahovica koji ne znam kako bi se uklopio
  • Mali dioničar
    18.7k
    vidjet kaj s Katinicem i Zivkovicem uvest u prvu postavu ili posudbeJurki

Mislim da ih treba uvesti u prvu postavu, ne znam čemu uopće dilema.

Dobili su po lampi u juniorskoj Ligi prvaka, ništa logičnije nego uvesti ih u prvu postavu.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Neće postati bolji u juniorima.
  • deda
    42.1k
    Netko mora i za juniore igrat.
  • NB86
    17.3k
    Na ljeto katinic, zivkovic, brkljaca, lukanic, sakota svi u feeder klub u sloveniju, dodat im brekala iz varazdina i vasilja iz lokomotive
  • Jurki
    20.8k
    pa treba vidjeti kaj z njima. Ili ih pocet polako uigravati s prvom ili posudbe.
  • Infinity
    20.6k
    GOSK je na ljeto premijerligas. Po ovim lizanjima u zadnje vrijeme, vjerujem da ce mnogi u Gabelu.
  • SAS1987
    19.2k
    Nisam siguran da imaju Daltoni jos uvjek tako jak utjecaj da bi odlucili tko ce nam biti feeder klub.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Probat ću nabrojati juniore Dinama koji su od 1985. do danas direktno iz juniora uspješno ušli u seniore.

Zvonimir Boban
    Dario Šimić
    Mateo Kovačić
    Joško Gvardiol

Ima još koji?

Mi tu pričamo o nekakvim Katinićima, Brkljačama i Živkovićima. Za sada jedini od njih koji je konzistentan je Rukavina, on zaslužuje minute na pripremama. Spominjanje ostalih u kontekstu seniora Dinama je teško trolanje.
  • Patak
    3.5k
    A kaj nisu Prosinečki, Mikić, Šokota, Baturina, Marić i drugi igrali za seniore direktno iz juniora?
  • Mali dioničar
    18.7k

A kaj nisu Prosinečki, Mikić, Šokota, Baturina, Marić i drugi igrali za seniore direktno iz juniora?Patak

Prosinečki je potjeran. Šokota je bio na posudbi u Krapini i Samoboru. Mikić je igrao, ali nije napravio svjetsku karijeru, ali jest solidnu. Marić je bio na posudbi u Segesti i zaigrao negdje sa 21-22 godine za seniore Dinama. Baturina se još nije dokazao složit ćemo se. A di je Brkljača i ovi koji se spominju od Baturine.
  • Zagi
    13.5k
    Šutalo je debitirao sa cca 20.5 godina u HNLu, Katinić i Živković imaju oko 18.5.
    Šutalov put mi se ćini idealan za stopera ako nisi Gvardiol.

E sad, Šutalo je taj period od 19.5-20.5 proveo u Dinamo2 što više nemamo. Prema tome ili dvojna registracija u našoj drugoj ligi (Kustošija?) ili posudba u slovensku/bih prvu ligu.
    Ključno je da imaju punu minutažu negdje. Od sjedenja na klupi neće postati igrači.
  • Mali dioničar
    18.7k
    E sad, Šutalo je taj period od 19.5-20.5 proveo u Dinamo2 što više nemamo.Zagi

Šutalo je ključni napredak napravio u Istri kao i Tomas. Ćorluka i Lovren u Zaprešiću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.