• The Undertaker
    10.4k
    Ovo je treći veliki projekt koji pokreću uz obnovu Poljuda i izgradnju kampa. Podsjećam da prva dva nakon par godina "intenzivnih" aktivnosti nisu odmakla dalje od rendera.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Ovo je treći veliki projekt koji pokreću uz obnovu Poljuda i izgradnju kampa. Podsjećam da prva dva nakon par godina "intenzivnih" aktivnosti nisu odmakla dalje od rendera. — The Undertaker

Hmmm malo mi je to poznato!
    Imamo i mi rendera koliko hoćeš...
  • vjeko1701
    30.3k
    Mislim da smo po renderima zemlja sa najboljom nogometnom infrastrukturom na svijetu i šire.

Bilo bi fora napraviti temu - Fantasy hrvatski stadioni gdje su sakupili sve fiktivne stadione koji su ikad izmodelirani.
  • NitkoBitan
    40k
    Zahvaljujuci Dinamovom plasmanu u LP svakom klubu u HNLu koji ne igra grupnu fazu europskih natjecanja (dakle svim klubovima osim Dinama) ide 500k eura u dzep. Vjerujem da to definitivno puno znaci za manje klubove poput Belupa, Istre, Gorice, Lokse i Hajduka. Institucija :cool:
  • Zagi
    19.2k
    Kaj nije prije bila viša cifra od toga?
    I sto tako, ta lova se može koristiti iskuljučivo za omladinske pogone?
  • Mr Anderson
    22.7k
    Tovari će tu lovu podijeliti u dobrotvorne svrhe.
  • db-izbjeglica
    22.6k
    TV prava, ova lova od uefe, pokoji transferčić, nešto od ulaznica i eto im pokriven proračun...
  • reziser
    8.3k
    mene brine u kojem ćemo sastavu igrat u nedjelju, čini se da je dosta ozlijeđenih, premorenih..i praznih nakon sinoć
    neće biti lako...
  • NORTE
    27.9k
    Ovo je treći veliki projekt koji pokreću uz obnovu Poljuda i izgradnju kampa. Podsjećam da prva dva nakon par godina "intenzivnih" aktivnosti nisu odmakla dalje od rendera. — The Undertaker
    Ovaj mi se čini najozbiljniji projekt. Pretpostavljam da će tamo jednom zaista biti izgrađen novi stadion i znam da njihova želja to i je. Ako oni mogu na tako uskom području napraviti novi stadion (kao Aek) što bi tek trebao dinamo pored Svetica i ostalih praznih parcela diljem grada.
  • vjeko1701
    30.3k
    Nisam gledao detaljno, kaj bi im to bio pomoćni stadion? Ne vjerujem da ozbiljno govore o odlasku s Poljuda.
  • NORTE
    27.9k
    kaj bi im to bio pomoćni stadion? Ne vjerujem da ozbiljno govore o odlasku s Poljuda. — vjeko1701
    Ako bi ga izgradili to bi im bio primarni stadion.
    Poljud je sam po sebi već i star.
  • vjeko1701
    30.3k
    I to bi navijali prihvatili?
    Znam da im je plac stari stadion ali nekako sumnjam da ne bi bilo barem njurganja oko toga.
  • NORTE
    27.9k
    Mislim da oni sami to i potiču.
  • vjeko1701
    30.3k
    Onda se posipam pepelom.

Mada nekako ne vjerujem da će bilo kakav stadion tamo biti približno "dizajnerski" konstruiran ko Poljud.
  • Dino
    5.8k
    Sad su nasli bjezat od Stadiona Tito
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention