Mi sami sebi moramo ubaciti u glavu da smo mi Dinamo Zagreb, nas se drugi u ovoj fazi moraju bojati… Mi smo nositelj no.1, mi smo favoriti… Boli me neka stvar za Ludogoretc i za sve njih do LP… Nas respektira cijela Europa, samo mi sebe izgleda ne… Dosta kukanja vise, idemo ih sve dobiti pa sta Bog da na jesen — Bosna86
Mi sami sebi moramo ubaciti u glavu da smo mi Dinamo Zagreb, nas se drugi u ovoj fazi moraju bojati… Mi smo nositelj no.1, mi smo favoriti… Boli me neka stvar za Ludogoretc i za sve njih do LP… — Bosna86
Problem je što smo navikli mjeriti se sa klubovima ranga Benfice, Atalante i sličnih, a sad opravdano strahujemo od Ludogoreca. — The Undertaker
ja zelim kvalitetnog Švabu koji zna posao i koji ce doci u svlacionicu s bičem i natjerati igrace da se na svakom treningu i utakmici maksimalno zalazu — Jurki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.