- Nismo očekivali ovo, imali smo dobar rezultat iz prve utakmice, držali smo kontrolu u prvom dijelu, a onda smo postali nervozni nakon prvog gola. Na kraju zasluženi prolazak kazahstanske ekipe, komentirao je Bjelica.
Nije puno pokazao Osijek u uzvratu prema naprijed.
- Nije bilo rješenja za njihovu obranu. Pokušavali smo po bokovima i šutevima, nismo imali raspoloženog igrača za razliku na terenu. Ovo je stvarno katastrofalan rezultat i preuzimam potpunu odgovornost za to. Nakon njihovog gola postali smo nervozni, pokušali smo na kraju s tri napadača, ali nismo uspjeli. Ja sam tu najodgovorniji, rekao je Bjelica pa dodao:
- Najlakše je tražiti izgovore. Moja ekipa je izgledala loše. Idemo prespavati noć i onda sutra pripreme za Slaven Belupo.
Kaj se odlaska Bjelice tiče, ako iza ovih svih njegovih verbalnih dijareja, postoji obraz dat će još danas otkaz, nevezano uz moguće klauzule u ugovoru da u slučaju vlastite ostavke ostaje bez kinte. — Gelipter
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.