• BluePhone67
    4.5k
    Dak ti meni reci kada se vec bavis tematikom Dinamo i povijest, spominjes druge klubove zg nogomet itd. Osim sto ne znas da je hask postao akademicar nakon sto su ugasili, dali je Concordia dobila svoj klub ?

I posto sve znas a opet se tice ove teme, a svi znamo da je Dinamo nosio zvijezdu na dresu ? Dali recimo nesto znas o tome, dali su to bili njihovi dresovi ?

I mozes odgovoriti od koje godine do koje godine je bio fdk i fd ?
  • 000
    946
    Nemojte se ljutiti decki, samo sam prebacio na sve na sank.
    Mozda ako otvorimo temu Bespuca Dinamove povijesne zbiljnosti, mozemo o tim stvarima tamo.
    Nostalgija mi je jako draga tema, vise rezervirana za kolekcije i rijetke stvari.
  • BluePhone67
    4.5k
    medaric je igrao i za gradjanski i kaj sad ?
  • BluePhone67
    4.5k
    Medaric inace slovi inace kao ubaceni element preko kojeg se i odigralo to sve
  • FLYZG
    27
    ...prvi dresovi su posuđeni od ZET-a,klub je osnovan kao fiskulturno društvo komunalaca,do 1949 kada prelazi samo na sportsko društvo,i u konačnici 1950 kao samostalni nogometni klub...
  • BluePhone67
    4.5k
    prvi dresovi su posuđeni od ZET-a,klub je osnovan kao fiskulturno društvo komunalaca,do 1949 kada prelazi samo na sportsko društvo,i u konačnici 1950 kao samostalni nogometni klub...FLYZG

Sto to znaci da je fdk bio 49 ? I kakve je dresove imao zet, grb ?
  • BluePhone67
    4.5k
    ooqy7v48g15qqnja.jpg
    Koje godine je ovaj tekst pisan ? U monografiji zagrebackog nogometa ???? Sorry kaj nije pisan 45 god
  • FLYZG
    27
    ...gle,što got ja tebi sada kažem ti ćeš pobit,drago mi je iako sam očito u ovoj temi sam da sam mogao iznjeti svoj stav i mišljenje i neda mi se više upuštat u nešto što neće bit prihvaćeno,inzistiraš sada na glupostima,navlačiš mak na konac,tražiš dlaku u jajetu kako got,isto tako mogu i ja,materijala imam i ako si donekle sa pažnjom čitao moje komentare uvjerio si se u ono što tvrdim dokazano,nepobitno,mada sa svog stanovišta ti ćeš to i dalje pobijat tako da...
  • LovroZG
    1.3k
    ok,znači prije dvadeset,trideset godina smo falsificirali povijest,a vidi 2011 smo najtočniji i najispravniji,voljom toga istog koji je prije dvadeset,trideset godina tvrdio suprotno,zar nije malo licemjerno?FLYZG

Ja razmišljam svojom glavom na temelju nama svima dostupnih informacija. Boli me kurac čijom voljom je G ubačeno u ime (niti je to argument niti bi to trebalo mijenjat nečije mišljenje). A još manje me je briga šta je neko pričo o toj problematici kad se gurao HAŠK u cijelu ovu priču.
  • FLYZG
    27
    ...eto slikaš ono što ti paše,ajde otvori još ponešto SLUŽBENO pa poslikaj!
  • BluePhone67
    4.5k
    gle,što got ja tebi sada kažem ti ćeš pobit,drago mi je iako sam očito u ovoj temi sam da sam mogao iznjeti svoj stav i mišljenje i neda mi se više upuštat u nešto što neće bit prihvaćeno,inzistiraš sada na glupostima,navlačiš mak na konac,tražiš dlaku u jajetu kako got,isto tako mogu i ja,materijala imam i ako si donekle sa pažnjom čitao moje komentare uvjerio si se u ono što tvrdim dokazano,nepobitno,mada sa svog stanovišta ti ćeš to i dalje pobijat tako da...FLYZG

Ako imas materijala dokazi da je fdk bio do 49 god i dokazi ako je dinamov dres sa zvijezdom bio dres drugog kluba ili dokazi da dinamo nije komunjarski klub kojeg su osnovali komunisti, dalmatinci pa cak i ubojice ?? Dokazi da su navijaci gradjanskog prestali navijat za Dinamo jer su oni bili zidovi, hrvati, ustase kao i uprave sve sto Dinamo ocito nije jer su ga osnivali komunjare, dalmatinci i cetnici
  • FLYZG
    27
    2ce6ugseao44kwub.jpg
    ...uglavnom malo ovako,malo onako
  • BluePhone67
    4.5k
    Ti ovdje sada stavljas tekst iz koje godine novijeg datuma koliko mogu skuziti, kao prvo vidi se da,je tekst pristran i tipicno komunjarski ili ti tvoj Dinamovski jer je Dinamo nastao od komunjarqa, dalamtinaca i cetnika jer spominje Danica kojeg su ubile Ustase a ne spominju koga su oni ubili.

Moze fdk ? Godine to je osnova dinamove povijesti
  • BluePhone67
    4.5k
    eto slikaš ono što ti paše,ajde otvori još ponešto SLUŽBENO pa poslikajFLYZG

Slikano iz jugoslavije kada se za gradjanski, hude jame islo na goli otok.. nesto protiv
  • FLYZG
    27
    ...aha,a dali možda znaš da FSJ u svojim službenim zapisima priznaje Građanski kao prvog osvajača prvenstva Jugoslavije,uostalom i u svojim almanasima ističe prvenstva od 1923 sa ratnom,poratnom pauzom do 1947,u kojem se ističe i Građanski,HAŠK,Concordija i kako onda da nitko od njih nije "posjetio" Hudu jamu ili Goli otok??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.