• Kwedi
    3.9k
    Ja ga ne bi prodavao u nijednoj kombinaciji
  • Beowulf112
    399
    Rrahmani je pokazao ove sezone da se na njega tmoze racunat i da je polivalentan igrac i pravi borac.Ja sam za prodaju gojaka i petra stojanovica ako vec moramo krpat financije.
  • Mr Anderson
    13k
    Bolje da posuđujemo igrače Olimpiji nego Lokomotivi ili nekom drugom u HNL-u. Od te suradnje s Olimpijom bi mogli imat koristi, a barem nas nitko neće moći optuživati da imamo filijale u ligi. Lokomotiva dovodi igrače sa svih strana svijeta, ali sumnjam da će to biti dovoljno za više od 6-7. mjesta.
  • deda
    38.9k
    Ovaj prijelazni rok će uvelike pokazati u kojem smjeru se kreće ta suradnja s Lokomotivom.
  • Mr Anderson
    13k
    Ma već sam pisao o tome. Ta suradnja je od Majerovog transfera na niskim granama, a nakon odlaska Svetine pogotovo.
  • Kwedi
    3.9k
    how yes no. zato se i dalo igrače na kajzericu. zato se i sad bude dovelo u nekom dealu ivanušeca za lovu ne koja je realna u pregovorima već onoliko koliko je potrebno da lokomotiva može odradit mirno hnl sezonu
  • Mr Anderson
    13k
    Koje se to igrače dalo Lokomotivi, ako ne računamo Lecjaksa ili one koji su prije dogovoreni. A koja je to cijena Ivanušeca koja bi bila nerealna? Ili ga bolje pustit da ode van?
  • Kwedi
    3.9k
    Knežević, Majstorović, Lecjaks, Đurasek.

Koja je cijena? Pa cijena je ona koja će bit dovoljna da Loksa mirno odigra iduće prvenstvo.

Govorimo o Lokomotivi, tu nema realne cijene. A to hoće li mali van ili ne, svejedno mi - to bi trebali biti pregovori dva neovisna kluba.

A ne ko kod Majera di Šikić veli odbili smo duplo više ponude, al bolje je da ode u Dinamo.
  • deda
    38.9k
    Đurasek će na naše pripreme, Majstorović u Osijeku, Knežević vrit na kram, Lecjaks sigurno odlazi. Dolazimo na nulu.
  • deda
    38.9k
    Što se Olma tiče, ne vidim Leverkusen i Moenchengladbach kao kandidate. U Njemačkoj to mogu platiti jedino Bayern i možda, samo možda BVB i RB.
  • Mr Anderson
    13k

Kakve duplo veće ponude? Dobio je 2,5 milje i 50% od idućeg transfera. Ako to nije realno onda ne znam kaj je. Ko bi mu dao više. S tim da je Majer forsirao da ide u Dinamo.
  • deda
    38.9k
    Baš, možemo pričati samo o tome jel smo preplatili Majera da Lokosi imaju za plaće. Tako je i s Ivanušecom. Treba nam samo ako ode Dani i Gojak. I Belog se preplatilo. Za Ivanušeca se nema što davati više od 1-1,5 milijuna.
  • Mr Anderson
    13k
    Dosta ovisi o prvenstvu U-21. Tko će otići i za koliko. Tamo su Moro, Olmo, Majer i Ivanušec od mogućih transfera. Od tih naših veznih možda bi Moro mogao prvi otići.
  • Kwedi
    3.9k
    Za Majera je Sampdoria nudila 6.

Eto, malo više nego duplo u odnosu na Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.