• SAS1987
    17.8k
    Mislim da je ideja vise da dinamo posudi par igraca u Olimpiju gdje bi oni dobili iskustvo. Imala je Olimpija mozda max par igrača koji su bili potencial za Dinamo ali nista vise - Sporar, Zajc i koji iz mladinskog pogona (Oblak). Vise vrijedi skautirsti mlade snage NK Domžale.
  • Dudu
    2.6k
    Dopušteno je, potpiše se neki ugovor o suradnji...

https://www.transfermarkt.com/blessing-eleke/profil/spieler/348229 nedavno prešao u Luzern, vrhunski napadač
    https://www.transfermarkt.com/schnellsuche/ergebnis/schnellsuche?query=zajc&x=0&y=0 iz Olimpije u Empoli, iz Empolija u Fener
    https://www.transfermarkt.com/issah-abass/profil/spieler/482145 u Mainz

Eto tipa 3 jako zanimljiva igrača prodana u zadnje dvi godine, još može se dodat i Uremović kojeg smo im mi prodali, pa oni preprodali hah
  • Dudu
    2.6k

Pa da i iskustvo, Olimpija isto bori se za trofeje, stvaranje malo i nekog pobjedničkog mentaliteta, a i okružje i uvjeti za treniranje vjerujem bolje nego u većini HNL klubova koji nisu Dinamo :D
  • SAS1987
    17.8k
    i dobit ce iskustvo kako funkcionirati u nenormalnem klubu :D
  • Mali dioničar
    17.7k
    Uopće ne vidim logiku u kojoj bi bilo koji hrvatski klub profitirao tim načinom suradnje sa slovenskim klubom.

Moguće je jedino obrnuto, pa Bišćan je sa par hrvatskih prosječnih HNLovaca napravio najbolji rezultat Olimpije u zadnjih par desetljeća.

Pa i Maribor je igrao LP pa ne možemo reći da imaju ili su imali ikojeg igrača koji bi bio pojačanje za Dinamo. Sa Stojanovičem se svi i tako sprdaju iako nije loš, ali nije ni ekstra. Jel možda misliš da će se Dinamo obogatiti na njemu?
  • Kwedi
    3.9k
    Boštjan Cesar jedini slovenski kapitalac
  • Mali dioničar
    17.7k
    Pa da i iskustvo, Olimpija isto bori se za trofeje, stvaranje malo i nekog pobjedničkog mentaliteta, a i okružje i uvjeti za treniranje vjerujem bolje nego u većini HNL klubova koji nisu Dinamo :DDudu

Ti misliš da je za razvoj igrača bolje da igra u Olimpiji protiv slovenskih prvoligaša nego u HNL-u protiv Dinama, Hajduka, Rijeke, Osijeka...?
  • Kwedi
    3.9k
    Olimpija je razina Lokomotive
  • Dudu
    2.6k
    Pa, mislim da je bolje, jer sramotno je ovo što se radi s Lokomotivom
  • Mali dioničar
    17.7k
    S time da Lokomotiva igra u jačoj ligi. Da ne bi netko shvatio da je mislim da je ovo s Lokomotivom ok.
    Zato i pitam kakve su to spike s prvokupom?
    Ali eto Čanadija prvak Slovenije s Olimpijom, ne može igrati u Rijeci. Menalo loš u Belupu, ajmo ga dati u Olimpiju. O kakvoj mi tu kvaliteti pričamo?!
  • Mali dioničar
    17.7k
    Pa, mislim da je bolje, jer sramotno je ovo što se radi s LokomotivomDudu

Kaj je falilo posudbama Škrinjar u Zagreb, Turković i Cvitanović u Varteks, Tomas u Istru?
  • Dudu
    2.6k
    Ne fali ništa, ali ja osobno nisam fan pozajmljivanja unutar jedne lige, pogotovo više igrača, to mi odmah u pitanje dovodi regularnost..

Šta je falilo Modriću u Zrinjskom? Pokazao klasu, vratio se nazad, dobio minutažu koju ovamo nije mogao.
  • Smotanihaker
    882
    Dinamo dovodi Eldara Civica iz Spate.
  • The Undertaker
    8.4k
    Koliko sam shvatio, radi se o tome da Olimpija služi Dinamu za razvoj igrača koji u tom trenutku nisu dovoljno dobri za Dinamo 1. Dakle, nešto kao Dinamo 2 samo u nešto jačoj ligi. Uz to, Olimpija igra i nekakve kvalifikacije za LP/EL. Pisali smo o tome na drugom portalu. Ima smisla samo ako Dinamo tamo pošalje i svog trenera a i da kompletna ekipa bude kvalitetna. Evo, imamo viška mladih stopera. Što ne bi probali igrati seniorski nogomet u Olimpiji?
  • Kwedi
    3.9k
    Spomenuo se višak mladih stopera; imamo i višak seniorskih ispodprosječnih stopera(Leško i Perić). Ubaciti u žrvanj.

Isto tako Dinamo 2 je odličan filter za prvu momčad, sve pod kontrolom u inkubatoru. Ovako po Ljubljani seljakat igrače, okej... Desit će se Modrić i Zrinjski, ali i Kardum, Abramović...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.