• The Undertaker
    6.5k
    Nismo očekivali da će nas napasti po mraku i bez transpondera.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Meni je zanimljivo kako se to ignorira, znači strane medijske kuće - kao da se ništa nije dogodilo!

Ni slova... Mislim, jbno se strana bespilotna letjelica srušila par km od centra glavnog grada države EU i članice nato saveza.

Najbolje od svega CVN-75 Harry S. Truman, sa vjerojatno stotinjak F-18, je usidren u našim vodama, na manje od 300 km zračne linije od Zagreba...al ne bojte se, sustav funkcionira, barem tako kažu!
  • Jaro
    8.7k
    a jbg, pokazuje stanje NATOa pa prikrivaju - jer se mora prikazati da NATO pojede Ruse bez beda
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Pa i pojede, svi brojevi su nekoliko puta na strani NATO saveza, al ovo je PROPUST!
  • Jaro
    8.7k
    ma ti brojevi su na papiru - i sve je to na filozofskoj razini jbg
  • Dino
    3.1k
    Ak gledamo brojeve na papiru Rusija ima vise pojedinih jedinica od SADa pa cak i NATOa cijelog, medutim sumnjam da je ta oprema top najmodernije kvalitete buduci da ruskim vojnicima bez pardona na transporteru pukne guma u voznji. Nije da bi se smjelo tak nekaj desavat.
  • Jaro
    8.7k
    ovo s gumama je vise problem nerada i nemara, gume su vecinom neke kineske i oprema je dugo bila sparkana, gdje su gume pod jednakim opterecenjem u istom olozaju i jbg raspadaju se u vlaznom okruzenju...
    ok - po svemu bi NATO trebao biti u prednosti, samo cini mi se da ni danas (nakon 15 dana Ruskog treniranja na Ukrajini, u NATOu spavaju...)
    Da ti 6tona zeljeza doleti iz ratnog podrucja a da ne vidis nis je porazno...
  • Crusades
    14.3k
    Al najjača scena mi je bila danas ujutro. Vojnik u zaštitnom odijelu za radijaciju ide mjerit razinu radijacije 12h nakon pada letjelice. :nerd:
  • Baneki
    787
    Ajd bar nisu širili paniku, cilj takvih javnih obraćanja je smirivanje nacije. Normalno da ne znaju ništa više od onoga što su pročitali na forumu. A interno znaju da nam je sustav u banani, ne trebaju to baš na TV-u javno reći.

Podsjetilo me to na onog švabu koji je u doba hladnog rata preletio u nekom aviončiću do Crvenog trga u Moskvi i sletio tamo, e to je bio pothvat!
  • db-izbjeglica
    16.3k
    ma ti brojevi su na papiru - i sve je to na filozofskoj razini jbgJaro

Nato ima oko 3,5 milijuna vojnika, rusija ni milju.
    S tim da im još tehnologija u globalu nije na razini zapadnjačke, a i godinama nisu sudjelovali u nilakvim ozbiljnim vojnim djelovanjima. Mislim, ameri imaju nosača aviona kojima mogu zaokrižiti cijelu rusiju sa strateških pozicija, rusi imaju jedan ili dva aktivna.
  • Jaro
    8.7k
    pa kaj nisu u Siriji testirali svakakve vrste oruzja, od prastarih, do novih modernih, od konvencionalnih do bioloskih - prilicno nedavno...
  • db-izbjeglica
    16.3k
    pa kaj nisu u Siriji testirali svakakve vrste oruzja, od prastarih, do novih modernih, od konvencionalnih do bioloskih - prilicno nedavnoJaro

U usporedbi sa američkim djelovanjem, to je ništa...
  • NB86
    15.4k
    Nisu se ni amerikanci proslavili u nedavnoj povijesti svog ratovanja, neke velike zakljucke o ruskoj vojsci iz ovog sta se događa u ukrajini ne bi tako lako donosio. Mucili su se i s fincima prije napada švaba u drugom svjetskom ratu pa znamo kako je to proslo. Iako na kraju sve je ovo poprilicno nebitno kad nikad nece doci do konvencionalnog rata rusije i amerike zbog nuklearnog oruzja.
  • Markelo
    3k
    Ne zna se tko je smiješniji mi ili Mađari kojima je ova krntija stara 50 godina letjela 40 minuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.