Po meni, AKO se jednoga dana ipak bude gradio novi stadion, to treba biti stadion od 30'000 (+/- 2T) Tri dvoetažne tribine i jedna centralna sa jednom etažom. Gornje etaže bi otvarao za utakmice srednjeg i višeg interesa. Dok bi za tekme protiv npr. Istre, Dragovoljca i sličnih otvarao samo donje etaže — blue heart 72
Da u Splitu imaju rezultate kao mi, a ovakav stadion to bi bilo goruće pitanje za koje bi se okupili svi političari županije i šire...Nitko uopće nebi spominjao novac poreznih obveznika kao nešto strano u toj temi, a kamoli li vrtiće i škole. Sagradio bi se u rekordnom roku...Sta ce Dinamu stadion manji od 25 000. Pa jesmo li najveci hrvatski klub sa najvecom navijackom bazom ili ne. — NitkoBitan
Gdje to stoji, da je 35'000 minimum za dobivanje neke ozbiljnije tekme? Ali stoji da je razlika između 32 i 35 tisuća, možda 5 dodatnih redova što ne bi ispalo puno skuplje. Mislim, po meni je stadion od 25'000 ono i više nego dovoljno i vodio sam se upravo tvojom argumuntacijom, ajde još par redova pa bude 30'000. — blue heart 72
Ako vec radimo od 35.000, glupo je ne napraviti od 45.000, mozda budemo domacini jednog finala Lige prvaka. — Papastrumf
Kakve to veze ima?Ferencvaros je klub sa DALEKO najviše navijača u Mađarskoj pa koliki stadion imaju 22,23 000? — Tom Hanks
Kolika je vjerojatnost, da će ZG dobiti organizaciju nekog finala više od 1x ili 2x u dvadeset godina? U Bernu su se igrale grupne utakmice EP-a i nije bilo nikakvih problema sa time — blue heart 72
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.