Gore ti je takvo pravilo bilo i prije korone, nema sjedenja i citanja novina sat vremena sa jednom kavom ko npr.kod nas(jedino ak dodes u birtiju di su naši vlasnici). Ak neces vise nista pit, 15 minuta imas fore i nakon toga aj bok hehe. To mi je prije par godina jedan poznanik pričal, otisel delat u Austriju i sad dode za Uskrs tu i tak pitam ga kak je gore, veli on "sjednem ja na kavu uzeo novine kad ono veli konobarica 15min i to je to ak neces nista vise pit haha, a Isusa ti ja sam mislio da sam kod "Mare" (birtija di idemo), pa cu sjedit sat vremena hahahah"Ak nisi cijepljen u kaficu mozes bit 15 min
FC Bayern, together with the City of Munich, is offering visitors to the Allianz Arena the opportunity to be vaccinated against COVID-19. At Wednesday’s friendly against Borussia Mönchengladbach (kick-off 18:00 CEST) as well as the ‘Allianz FC Bayern Team Presentation’ on Wednesday 4 August, there will be a mobile vaccination bus on the walkway outside the Allianz Arena, for which no appointment is necessary.
Please note that this vaccination does not act as proof of your status (tested, vaccinated or recovered) for entry to the stadium, as the required level of protection only comes into effect 15 days after the second dose. — Bayern Munchen
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.