:clap:mi se nemamo čega sramiti iz tog vremena - dapače.
podučvati nove generacije kako ih ne bi podučavali oni koji su postali Hrvatine 1991 — Bosskovitz
Hvala ti. Nisam ja više među najmlađima, ali naprimjer ja nisam još bio ni rođen kad su naši nosili taj dres, najstarija utakmica koje se jako maglovito sjećam je onaj Celtic, kad je to bilo, 1998. godine? Ali prije nego sam s frendovima krenuo na Sjever, deda me vodio na Zapad, stari me vodio na Istok i pričali su mi priče. Malo o povijesti kluba, malo o nekim utakmicama na koje su išli, o legendama, o slavnim utakmicama... meni je deda pričao priče koje je njemu pričao njegov stari, priče o Gradjanskom, to mi je uvijek bilo zanimljivo jer ja sam dijete devedesetih i meni je Hajduk uvijek bio glavni rival, a ovo su bile priče o "umišljenim akademičarima", o gradskom derbiju, o BSK-u i Jugoslaviji... — Bosskovitz
:clap:velika četvorka koju su činili srpski, vojni, jugoslavenski i hrvatski klub - a mi smo bili taj posljednji; kako smo mi bili Hrvati i kad to nije bilo najpopularnije te jedini u ligi nosili šahovnicu na grbu — Bosskovitz
To je i meni problem. Što ga više gledam više mi se sviđa, al preko zvijezde nemrem preći. :grin: — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.