• Navijač Dinama
    9.9k
    24 satabbb medimurje

Nemojte me držat za riječ ali tamo mislim piše Miličić ili kako već, on je čini mi s ei nagradu neku novinarsku dobijao, naš je(Dinamovac).
  • deda
    36.6k
    Je
  • ZgBlue
    603
    Tek malo više od polovice Generacije Z posjeduje vozačku

Generacija Z su osobe rođene između 1995. i 2010.

Osobe rođene nakon 2003.g. ne mogu uopće polagati vozački ispit.
    Tj. da ne duljim, populacija generacije Z je premlada za ovakvu vrstu istraživanja. Trenutno rijetko tko od njih uopće ima posao, a kamoli svoju obitelj i tko zna kakvu potrebu kretanja automobilom. Za nekih 10 godina će se sigurno približiti postotku od 79% kakav imaju Milenijalci (rođeni 1982.- 1994.)
  • marcio amoroso
    41.5k

Čovjek rekao ono šta je do sinoć mislilo 80 posto Dinamovih navijača, a i sada misli preko 50 posto. Pa jel neki tip opisivao da mu se na zapadu nakon 10 minuta psuje majka.

Općenito smo mi takvi, negativni. Nakon poraza u Beču je Zona gorila, sada nešto tiho. Da smo izgubili gorila bi i krava i štala i sinoć i danas.
  • Mali dioničar
    17.2k
    Nakon poraza u Beču je Zona gorila, sada nešto tiho.marcio amoroso

Dobro, normalno je da se nakon poraza više analizira pa i pljuje.

Ovdje na Zoni se radi o konstruktivnim kritikama jer smo svi prevladali hejt zonu kad je dio navijača htio poraz kluba koji će “maknuti Mamiće” pa je bilo i na Zoni prije pojedinih utakmica pitanja “da li je za Dinamo bolje da Dinamo izgubi.”

Tako da mislim da su kritike nakon Beča bile opravdane, a i jučerašnja utakmica je dokaz tome. Jučer je bila izvrsna atmosfera i domaći teren, ali i prije tjedan dana je bila izvrsna atmosfera pa su igrali ko gluhe svinje.
  • xavier
    12.1k
    Nakon poraza u Beču je Zona gorila, sada nešto tiho.marcio amoroso

Htio sam odgovoriti, ali me @Mali dioničar preduhitrio i napisao više manje što sam ja mislio.

To je jednostavno tako, svugdje puno više "prašine" digne loš rezultat nego dobar.
  • marcio amoroso
    41.5k

Naravno da su kritike bile opravdane i da kritike treba biti, ali Dinamov navijač općenito ima potrebu da sve šta Dinamo napravi podcijeni.
    Čitali smo da Osijek i Genk nemaju pojma i da tekma u Genku “nije nešto”, čitamo da je Rapid smiješan itd.
    O tome ja pišem. Općenito se potencira negativa.
  • Mali Zeus
    17.2k
    5kBosna86

Veliki sportski stručnjak. "Dinamo bi se naradnije rješio Petkovića."
    :clap:

Joj kako sam guštao kad je ovaj ekspert popušio lovu na Milijunašu.
  • Neki tip
    21.3k
    rg70sli2x51bvwhv.jpg

Nije tol'ko "shit", kol'ko obična nepismenost, ali eto možda još nekoga nasmije, zabavi, razljuti, što god. :)
  • Keyser Soze
    13.5k
    Možda u Beogradu kažu tako pa ni ne čudi s obzirom o kojem se mediju radi :rofl:
  • vjeko1701
    14.9k
    Možda nisam u toku sa nekim novim promjenama u našem jeziku al ovo mi zvuči dosta nepismeno napisano

https://sportnet.rtl.hr/vijesti/556446/nogomet-spanjolska/sluzbeno-barcelona-potvrdila-dolazak-na-klupu-xavija-hernandeza/

Službeno: Barcelona potvrdila dolazak na klupu Xavija Hernandeza

Ne bi trebalo biti - Barcelona potvrdila dolazak Xavija Hernandeza na klupu? Ovako zvuči ko da netko dolazi na klupu koju on posjeduje.

Mislim, nije shit of the day vjerojatno i možda sam u krivu ali ako nisam, postaje zapanjujuća količina nepismenosti među novinarima
  • Neki tip
    21.3k

U pravu si. Mislim, vidio sam i gorih primjera, ali u pravu si. :)
  • LovroZG
    1.3k
    Ne spada ovo baš u nepismenost jer je poredak riječi u hrvatskom slobodan i dijelovi rečenice nemaju fiksne pozicije.
    Sam to opet ne znači da se napisan tekst ne treba pročitat ponovno i ispravit ak naiđeš na neš šta para uši jer nije uobičajeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.