• NORTE
    15.7k
    "nismo išli prodavati godišnje ulaznica ljudima u situaciji kada već sutra može biti zabranjeno gledateljstvo".

HAHAHAHAHA. A zato znači postoje cjepiva i covid potvrde, da bi se sutra moglo u potpunosti zatvoriti stadione koji su na otvorenom. Srećom sada smo i to naučili.
  • Nolifer
    11.1k
    Još jedan shit of the day. Zanimljivo, kako Možemo smeta mural...

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2305193

U vezi s muralom s likom osuđenog Hrastova Alegro je rekao da je na grbu trobojnica koja umjesto grba ima strojnicu, a umetanje oružja u nacionalnu zastavu, istaknuo je, “nedopustivo je u bilo kojem civiliziranim društvu”. Za najavljenu bakljadu je rekao da su bakljade uvijek bile početak nekog fašizma, da je i Hitler počeo s bakljadom te da u kontekstu europske povijesti na njih ne gleda dobro.

Malo su se zaigrali...
  • Mali Zeus
    17.2k

Lijepo da je izbornik Zambije podijelio svoje mišljenje. Neki dan je i izbornik Indije rekao nešto slično.
  • masacusec
    5.3k
    Iskreno, bitnije mi je mišljenje gospodina Zvonimira Levačića nego li izbornika zambije.
  • superhik
    12k
    Tonči otišao na kvasinu, ali je komentar izvukao stvar

tnbnhe55kvvoj05v.jpg
  • Blue98
    795
    Ove legende hajduka nisu normalne sta izjavljuju zadnjih dana a likovi su 4. na tablici, sve me strah sta bi bilo da su 1.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Najbolji su na svim pozicijama.
  • superhik
    12k
    Uskoro očekujemo izjave tipa: naši ozljeđeni igrači su najbolji ozlijeđeni igrači u HNL-u
  • Blue98
    795
    Evo i Melnjaka su potpisali
  • xavier
    12.1k
    "Naravno, to je potpuno neprikladan termin za najatraktivniji prvenstveni derbi na svijetu, ali organizatore španjolskog prvenstva je pri tome najviše briga za jedan dio svijeta.

Točnije, za Aziju. Barcelona i Real neće igrati u večernjem, elitnom terminu za Španjolsku, kako bi ugodili gledateljima s tržišta koje najviše plaća televizijska prava. Tako da će Španjolska svoj najveći derbi gledati po danjem svjetlu, a Azija pod reflektorima. U istom terminu se igrao i El Clasico u Barceloni prošle sezone."

Jasno je što autor želi reći, ali sasvim pogrešno se izrazio jer u Aziji će ipak gledati istu tu utakmicu koja ni njima, kao ni Europljanima, neće biti pod reflektorima, bez obzira što će u Aziji biti večer.
  • badjibadara
    4.6k
    Petar Milas: Ne želim da me se gleda kao torcidaša, ali mi smo jedino dobro u državi

96741343-e4be-4423-95b3-4a5c60210a2c.jpg?width=765&height=402
  • über alles
    1.8k
    Nije mislio samo na torcidu(to i kaze u dalje u tekstu) nego na navijace opcenito,nije istina,al nije ni daleko od nje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.