• NORTE
    15.7k
    Klik na sliku za uvećanje.
    6tf7msoiodqapvg8.jpg
  • og1986
    2.9k
    Tamo gore nego u sjevernoj Koreji.
  • Infinity
    18.2k
    Umjesto himne pustila djeci ratnu pjesmu Armije BiH. Jel bi hio shit of the day da je u nekom selu sa Srpskom vecinom na podrucju Hrvatske netko umjesto Lijepe nase pustio cetnicku pjesmu i bio uhapsen za to?
  • og1986
    2.9k

E onda su u vijestima krivo prenijeli. Rečeno je da je puštena himna bih, ne armije

Ali moj komentar za sj. Koreju i dalje stoji, nedavno su ganjali starce da idu pljeskati vučiću jer nitko drugi nije došao.
  • Infinity
    18.2k
    Pa taman i da je pustena himna BiH, pustena je himna druge drzave. Mislim da se ta pjesma koristi kao himna SDA, a to vam dodje kao da u okolici Vukovara ili Knina djeci svira nesto sto svira Vucicu po skupovima. Novi pazar nije etnicki cist i dovoljno je se samo staviti u njihovu poziciju. Da nije pustila nista vjerojatno bi proslo bez problema.
  • Markelo
    3.4k
    S obzirom na naslov ove teme, da li znate da postoji jedna država u Europi toliko bogata da joj je najveći problem u državi nekakva bilježnica koja je podijeljena djeci u školi?
  • Ludovic IX
    8.3k
    Riješi stotinu malih problema, i onaj veliki će se riješiti sam od sebe..tako da si promašio fudbal
  • og1986
    2.9k
    promašio fudbalLudovic IX

vidim nekome smetaju ipak bilježnice
  • Ludovic IX
    8.3k
    Ako nisi čuo za taj izraz i to baš taj sa riječi fudbal, onda si klinjo koji još nije sazrio
  • og1986
    2.9k
    buraz najjači si
  • flexXy
    2.9k

To vise govori o nama Hrvatima koji smo dozvolili da nas takva govna gaze u vlastitoj drzavi.
  • Markelo
    3.4k
    Pišeš nekome kako ne zna tu frazu a ni sam je nisi napisao u punom obliku, ili je možda preteško napisati i ovo "ceo". Bilo kako bilo, ne govorimo o rješavanju problema već pravljenju novih, bezveznih.
  • martens
    323
    A koji je problem s biljeznicom? Zastava, silueta vojnika ili natpis?
  • Neki tip
    21.3k
    nije definirano.

Oni koji problem vide nisu specificirali, budući da potpalu najaviše za cijelu bilježnicu, sve sa zastavom, siluetom vojnika i natpisom.

Ostaje nam nagađati što najviše "probada" osjetljive okice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.