• NORTE
    27.8k
    Klik na sliku za uvećanje.
    6tf7msoiodqapvg8.jpg
  • og1986
    2.9k
    Tamo gore nego u sjevernoj Koreji.
  • Infinity
    21.6k
    Umjesto himne pustila djeci ratnu pjesmu Armije BiH. Jel bi hio shit of the day da je u nekom selu sa Srpskom vecinom na podrucju Hrvatske netko umjesto Lijepe nase pustio cetnicku pjesmu i bio uhapsen za to?
  • og1986
    2.9k

E onda su u vijestima krivo prenijeli. Rečeno je da je puštena himna bih, ne armije

Ali moj komentar za sj. Koreju i dalje stoji, nedavno su ganjali starce da idu pljeskati vučiću jer nitko drugi nije došao.
  • Infinity
    21.6k
    Pa taman i da je pustena himna BiH, pustena je himna druge drzave. Mislim da se ta pjesma koristi kao himna SDA, a to vam dodje kao da u okolici Vukovara ili Knina djeci svira nesto sto svira Vucicu po skupovima. Novi pazar nije etnicki cist i dovoljno je se samo staviti u njihovu poziciju. Da nije pustila nista vjerojatno bi proslo bez problema.
  • Markelo
    4.2k
    S obzirom na naslov ove teme, da li znate da postoji jedna država u Europi toliko bogata da joj je najveći problem u državi nekakva bilježnica koja je podijeljena djeci u školi?
  • Ludovic IX
    12.8k
    Riješi stotinu malih problema, i onaj veliki će se riješiti sam od sebe..tako da si promašio fudbal
  • og1986
    2.9k
    promašio fudbal — Ludovic IX

vidim nekome smetaju ipak bilježnice
  • Ludovic IX
    12.8k
    Ako nisi čuo za taj izraz i to baš taj sa riječi fudbal, onda si klinjo koji još nije sazrio
  • og1986
    2.9k
    buraz najjači si
  • flexXy
    3.4k

To vise govori o nama Hrvatima koji smo dozvolili da nas takva govna gaze u vlastitoj drzavi.
  • Markelo
    4.2k
    Pišeš nekome kako ne zna tu frazu a ni sam je nisi napisao u punom obliku, ili je možda preteško napisati i ovo "ceo". Bilo kako bilo, ne govorimo o rješavanju problema već pravljenju novih, bezveznih.
  • martens
    323
    A koji je problem s biljeznicom? Zastava, silueta vojnika ili natpis?
  • Neki tip
    21.4k
    nije definirano.

Oni koji problem vide nisu specificirali, budući da potpalu najaviše za cijelu bilježnicu, sve sa zastavom, siluetom vojnika i natpisom.

Ostaje nam nagađati što najviše "probada" osjetljive okice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.