• db-izbjeglica
    18.3k
    dobrodošli u LGTBQ+ grad :love: :starstruck:
  • Fanboy
    3k
    Građani su sami birali, nema šta...Vidio sam članke već poznatih prokomunističkih novinara( tipa Rašeta, Klauški itd.) i naslove, kako Hrvatska i Zagreb čeka ovakvu vlast još od 1990. i raspada Juge kada je po njima bila zadnja "prava" vlast. Pa eto, s obzirom na ono što se događa u Barceloni i Tomaševićev uzor, slijedi brdo neispunjenih obećanja i kaos u mnogim stvarima.
  • Nolifer
    12.5k
    ne želim ni zamislit, novi stadion u duginim bojama :rofl:

samo da nebu više prosvjeda, nego što je obećal da bu napravil...
  • masacusec
    6.2k
    Volio ga, ne volio ga; tomaševiću želim svu sreću u vođenju moga grada!
  • db-izbjeglica
    18.3k
    kao da je za to potrebna sreća pa nije to tombola.
  • masacusec
    6.2k
    :grimace: jel ti Božić tombola?
  • NORTE
    19.6k
    Evo nam izbora u Dinamu :rofl:NitkoBitan
    Zašto ne? Zatvorenost udruge građana više neće čuvati gradski uredi pod kontrolom BM, a niti Škorino "udruga svoje probleme treba riješiti sama, ajmo pustit da svaka udruga radi svoje" uz blagoslov Matića.
  • NitkoBitan
    31.3k
    Bumo vidli, gradonačelnik poziva na strpljenje...
  • SAS1987
    18.6k
    Evo nam izbora u Dinamu :rofl:NitkoBitan

Sada ili nikada.

Sve je na našoj strani - Mamići osuđeni, a uprava više nema podršku politike a pogotovo ne lokalne. Ako sad ne izborimo izbore onda ih nismo ni zaslužili.
  • ZGV
    3.6k
    Čestitke novom gradonačelniku i sretno sa čišćenjem smeća zadnjih 20 godina.
  • NORTE
    19.6k
    slijedi brdo neispunjenih obećanja i kaos u mnogim stvarima.Fanboy
    Znači sve isto kao zadnjih 15 godina.
    Gdje su bili svi antimožemaši dok je komunist 15 godina haračio grad najvećim aferama u povijesti države? Možda su glasali za njega i ostale držače ljestvi. Koalicija s Hdz-om na državnoj i lokalnoj razini, a gradske afere pljuštale iz tjedna u tjedan.
    Osim Troskota nitko zainteresiran za izbore u klubu. Čak se u 2.krug ulazilo s "pustimo udruge na miru", a Mamićev skupštinar "nema pljačke kluba" na izbornoj listi. Da gradonačelnik nije preminuo prije izbora Škoro se ne bi ni kandidirao za tu funkciju.
    Većina glasača Možemaša je prije 4 godine glasala za Mrak Taritaš, kad joj je malo falilo da postane gradonačelnica.
  • Baneki
    812
    Ja se bojim ispunjenih planova iz njihove agende, a ne neispunjenih obećanja.
  • Jaro
    10.7k
    kojih tocno planova se bojis(te)... ja ne znam za njih, al volio bih znati da se znam cuvati...
    Nije mi palo na pamet izaci uopce u drugom krugu posto bi jedini gori izbor od onog jucer bio sdp<->hdz... al da se neceg bojim - tesko. Nemre bit gore nego zadnjih 20 godina...
  • masacusec
    6.2k
    Navodno, odmah nakon ustoličenja tomaševića, pederi već sutradan karaju po cesti sve žive :rofl:
  • NitkoBitan
    31.3k
    Nije za zajebanciju, treba procitat njihov program za parlamentarne izbore. Klimatske izbjeglice, LGBT pizdarije, podrška ugroženima (svima osim bijelim muškarcima), transformacija ekonomije iz liberalne u "solidarnu", mješanje države u sve i tako... srecom nemaju ovlasti na lokalnoj razini da to ostvare.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet