kakve to veze ima sa lokalnim izborima? — SAS1987
Mogu li oni to zaista provesti na lokalnoj razini? Mislim da ne mogu, nema šanse da mogu nametati to.po ovom screenshotu izgleda da su i za obavezno cijepljenje. — NitkoBitan
Sramota ako Tomašević biciklist koji toliko zna o gradu ovo nije znao. Bike trake u Zagrebu u pravilu sigurno daju bolji osjećaj vožnje od bike staza koje su velikom većinom samo iscrtane rubne linije na lošem starom asfaltu nogostupa.Biciklistička traka je dio kolnika, a staza dio nogostupa. — NitkoBitan
Nema tu ništa nevjerojatnog. Dinamo je po pitanju zagrebačkih izbora vrlo mala stavka za većinu građana. Troskot je novo lice bez neke pozadine na listi stranke koja u Zagrebu nikad nije ni postojala i nastala je u južnoj Dalmaciji. Program im također ne odašilje neke poruke koje bi dovele do većeg broja glasova. Dok je Filipović kandidat najveće stranke, a Škoro veliko ime i predstavnik nove stranke desnice.Nevjerovatno mi je da su Škoro i Filipović dobili više glasova od npr Troskota :grin: — SAS1987
Nisam ultradesničar tako da me spomenuti previše ne zanimaju, ali reći ću ti da me npr. zanima negiranje i skrivanje komunističkih zločina. Možemo ne spominje ideološke teme, ali ih itekako prakticira i sigurno će ih pokušati uklopiti na lokalnu razinu s naglaskom na državnu, što će biti kratkog vijeka tj. neće biti.A.gle, onda spomeni i Blajburški vod i Matu Skoju i posebno pokatoličenog Turčina.
Uz dužno poštovanje, iz Možemo nitko ne spminje ideološke teme osim DPa koji ih forsira na dnevnoj bazi — Chinaski
Nema tu ništa nevjerojatnog. Dinamo je po pitanju zagrebačkih izbora vrlo mala stavka za većinu građana. Troskot je novo lice bez neke pozadine na listi stranke koja u Zagrebu nikad nije ni postojala i nastala je u južnoj Dalmaciji. Program im također ne odašilje neke poruke koje bi dovele do većeg broja glasova. Dok je Filipović kandidat najveće stranke, a Škoro veliko ime i predstavnik nove stranke desnice. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.