Znači Kraljevec koji je iza obilaznice ali ima tu sreću da ima želj.stanicu je nešto po čemu se treba ravnati cijeli Zagreb? A pruga još iz 19.stoljeća ide samo smjerom istok-zapad. Super, to imamo, to treba unaprijediti, a metro linije napraviti dijagonalno i u smjeru sjever-jug. Zagreb se sve više gradi, raste i širi se. Od Gračana do Novog Jelkovca se autom vozi 1 sat na radni dan. Sad zamisli da možeš sjest u metro i za 15 minuta doć iz Dugava u Podsused, ili s Velesajma u Sesvete. Ušteda vremena u prometu, novca za gorivo, manje autiju i gužvi na cestama, čišći zrak u Zagrebu, ...iz Sesvetskog kraljevca dođe do centra za par minuta u novom vlaku. — Baneki
Grad će financirati adaptaciju stadiona u Kranjčevićevoj ulici (proširenje za tri tisuće mjesta i uklanjanje svih nedostataka za zadovoljavanje IV kategorije prema UEFA-inom Pravilniku o infrastrukturi kako bi Dinamo domaće i europske utakmice mogao igrati u Zagrebu. — SAS1987
a ja sam na trenutke nikad veci optimist, ali isto tako na trenutke nikad veci pesimist. — Infinity
Nisam siguran da znaju sve što je treba napraviti da bi Kranjčevičeva postala stadion 4. kategorije. Nikada nisam bio tamo ali prema fotografijama mislim da bi trebali srušiti apsolutno sve i početi iz nule. Nije da sad napraviš dvije tribine po 1.5k iza svakog gola i to je to.Samo da ne dodje do ovog, tu stane, pa da mi postanemo Pjesnici. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.