Pretpostavljam da se sad salju primjedbe i prijedlozi, ako nekome nesto smeta, netko misli da bi nesto drugacije trebalo, barem sto se tice okolnih stvari i slicno. Mislim da je zakonska procedura takva kada se ide u javni projekt. Mozda ce se netko buniti ako se recimo neki repetitor stavi na objekt A, mozda ce netko reci: ovdje ste skratili nogostup pa se sada ne moze proci sa kolicima, i slicne stvari koje oni mozda nisu uracunali. — jedan u nizu
Je li mi dopušteno imati svoje mišljenje koje se ne slaže s tvojim ili ne? I smijem li ga napisati ili ne? — Baneki
ali to "napravila je više" temeljiš na čemu točno? Na još jednom renderu, ružnijem od onog prethodnog ili sad i na građevinskoj dozvoli? — Baneki
Do bagera nije, kao što nije ni ova vlast, a niti neće prije izbora. — Baneki
Za max smo tamo gdje smo i bili dok nisu došli na vlast, samo što su izgubljene još četiri godine — Baneki
Gdje su najavljena studija izvodljivosti i najavljeni međunarodni arhitektinsko urbanistički natječaj? Nigdje, ali trebao bi skakati od sreće na svaki novi render. — Baneki
Ja ti ne branim da skačeš i veseliš se, ali ne znam zašto tebi smeta tuđe mišljenje koje nije isto kao i tvoje? — Baneki
Koliko sam ja vidio taj dan nije pisalo da se otvara natjecaj za izvodaca — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.