• jakov1
    1.4k
    Prvim dodirom štopaš i gurneš u for (staviš pod kontrolu)The Undertaker

Ako ti lopta pobjegne pola metra dok stopas, izgubio si ju. Ako promasis Belju za pola metra, on svejedno moze kompenzirati svojom kretnjom i primiti loptu.
  • blueslavonija
    77
    stojketu sva podrška. nemamo takvih igrača u momčadi . kad ima dan on je sve ono što nogometni fan očekuje kad gleda tekmu. e sad..problem je što nema konstantu u igrama. ja vjerujem da se to rješava minutažom s kojom dobiva sigurnost i rutinu. drugim riječima klub treba vjerovat u njega i on bi to trebao vratiti s vremenom. ovo na rujevici je vrhunski potez bio ali loša izvedba, ništa strašno to se događa. ona priča da je "divlji" igrač je istinita i na tom treba raditi jer ima urođen talent i ono nešto što drugi nemaju. čini mi se da je kova to skužio i da mu daje podršku u svakom pogledu. ne smijemo se odricati naših mladih igrača olako. da nije bilo ozljede vjerujem da bi već i sad on bio puno bolji i konstantniji u izvedbi.
  • The Undertaker
    9.5k
    Pa napisao sam da mislim.
  • The Undertaker
    9.5k
    Pogledaj snimku bolje, u trenutku primanje lopte Stojković je na liniji 16m a golman na liniji od 5m. Ima i vremena i prostora više nego dovoljno.
    Onda pogledaj Šukera protiv Irske pa vidi razliku.
  • Crni86
    19.8k
    Stojke jucer

4 kljucna dodavanja
    Dodavanja na suparnickoj polovici 22/29
    Duge lopte 4/4
    Driblinzi 1/4
    Pretrpljeni prekrsaji 4
    Izgubljeni posjedi 22

Za usporedbu Zajc jucer
    3 kljucna dodavanja
    Dodavanja na suparnickoj polovici 22/24
    Duge lopte 3/3
    Driblinzi 0
    Pretrpljeni prekrsaji 0
    Izgubljeni posjedi 9

Treba smanjit ovaj broj izgubljenih posjeda i bit ce to super. Malo pametnije odluke i bit ce to dobro. Na tome se da radit
  • Zagi
    15.2k
    Ok, napisati ću drugim riječima.
    To kaj si ti opisao sa visokim postotkom uspješnosti moze izvesti samo Messi.
  • Dinaminjo
    1.9k
    Trebao je stopat loptu.

Ne mozete mi reci da skolovan igrac ne moze stopat loptu u toj situaciji.

Rekao sam vec prije, njegov um leti i cesto bira "pametno" rjesenje umjesto jednostavnog. I onda neoad ispadne najgluplje moguce
  • hardek
    8.9k
    Treba smanjit ovaj broj izgubljenih posjeda i bit ce to super. Malo pametnije odluke i bit ce to dobro. Na tome se da raditCrni86

Ovo konstantno svi pišu, greške i izlijevi emocija jesu njegov najveći problem. Ali, ljudi podcjenjuju koliko je to teško riješiti. Divlji igrač možda ružno zvuči, ali stvarno to i je
  • Crni86
    19.8k
    naravno ali on to moze. Utakmica u osijeku je sjajan primjer.

Samo treba radit sa njim na tome da to postane konstanta.

Vidis po izjavama i gardu da se malo uozbiljio pa onda sad opet protiv rijeke vidis da se ponasa ko balavac. Sad ga treba opet vratit na put di je bio prije tekme u osijeku. Tehnicki ga se sad odgaja jer je mozda ruzno zvuc ali u glavu jos uvijek deriste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.