• jakov1
    1.4k
    Prvim dodirom štopaš i gurneš u for (staviš pod kontrolu)The Undertaker

Ako ti lopta pobjegne pola metra dok stopas, izgubio si ju. Ako promasis Belju za pola metra, on svejedno moze kompenzirati svojom kretnjom i primiti loptu.
  • blueslavonija
    150
    stojketu sva podrška. nemamo takvih igrača u momčadi . kad ima dan on je sve ono što nogometni fan očekuje kad gleda tekmu. e sad..problem je što nema konstantu u igrama. ja vjerujem da se to rješava minutažom s kojom dobiva sigurnost i rutinu. drugim riječima klub treba vjerovat u njega i on bi to trebao vratiti s vremenom. ovo na rujevici je vrhunski potez bio ali loša izvedba, ništa strašno to se događa. ona priča da je "divlji" igrač je istinita i na tom treba raditi jer ima urođen talent i ono nešto što drugi nemaju. čini mi se da je kova to skužio i da mu daje podršku u svakom pogledu. ne smijemo se odricati naših mladih igrača olako. da nije bilo ozljede vjerujem da bi već i sad on bio puno bolji i konstantniji u izvedbi.
  • The Undertaker
    9.6k
    Pa napisao sam da mislim.
  • The Undertaker
    9.6k
    Pogledaj snimku bolje, u trenutku primanje lopte Stojković je na liniji 16m a golman na liniji od 5m. Ima i vremena i prostora više nego dovoljno.
    Onda pogledaj Šukera protiv Irske pa vidi razliku.
  • Crni86
    20.2k
    Stojke jucer

4 kljucna dodavanja
    Dodavanja na suparnickoj polovici 22/29
    Duge lopte 4/4
    Driblinzi 1/4
    Pretrpljeni prekrsaji 4
    Izgubljeni posjedi 22

Za usporedbu Zajc jucer
    3 kljucna dodavanja
    Dodavanja na suparnickoj polovici 22/24
    Duge lopte 3/3
    Driblinzi 0
    Pretrpljeni prekrsaji 0
    Izgubljeni posjedi 9

Treba smanjit ovaj broj izgubljenih posjeda i bit ce to super. Malo pametnije odluke i bit ce to dobro. Na tome se da radit
  • Zagi
    15.6k
    Ok, napisati ću drugim riječima.
    To kaj si ti opisao sa visokim postotkom uspješnosti moze izvesti samo Messi.
  • Dinaminjo
    2k
    Trebao je stopat loptu.

Ne mozete mi reci da skolovan igrac ne moze stopat loptu u toj situaciji.

Rekao sam vec prije, njegov um leti i cesto bira "pametno" rjesenje umjesto jednostavnog. I onda neoad ispadne najgluplje moguce
  • hardek
    9k
    Treba smanjit ovaj broj izgubljenih posjeda i bit ce to super. Malo pametnije odluke i bit ce to dobro. Na tome se da raditCrni86

Ovo konstantno svi pišu, greške i izlijevi emocija jesu njegov najveći problem. Ali, ljudi podcjenjuju koliko je to teško riješiti. Divlji igrač možda ružno zvuči, ali stvarno to i je
  • Crni86
    20.2k
    naravno ali on to moze. Utakmica u osijeku je sjajan primjer.

Samo treba radit sa njim na tome da to postane konstanta.

Vidis po izjavama i gardu da se malo uozbiljio pa onda sad opet protiv rijeke vidis da se ponasa ko balavac. Sad ga treba opet vratit na put di je bio prije tekme u osijeku. Tehnicki ga se sad odgaja jer je mozda ruzno zvuc ali u glavu jos uvijek deriste.
  • Dinaminjo
    2k
    4 na 4, al njega svrbi pa sutira sa 20ak m
  • IstinaZaDinamo
    2.3k

Da je barem po golu isla pa hajde i nekako, ovako cisto eto udarac za statistiku.

Inace, njegovo igranje obrane me zivcira, vecinom samo isprati loptu ili igraca pogledom, pogotovo kada vidi da ima netko od nasih nazad. Cekam taj dan da odradi povratni trk kao Zajc.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Loše odluke, a nema toliko klase da to kompenzira
  • Droljo
    25.6k
    njegovo igranje obrane me zivcira, vecinom samo isprati loptu ili igraca pogledom, pogotovo kada vidi da ima netko od nasih nazad.IstinaZaDinamo

Nisam baš pazio al ako je tak vadio bi ga u dvadesetoj minuti (ak treba) svaku tekmu kad to napravi.
  • Dinaminjo
    2k
    67 min jos jedan hall of fame
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Bravo Stojke ,to tražimo . Bombona lopta za Zajca :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.