Nije bilo teško odlučiti. Imao sam i druge ponude, bio je tu PAOK, bio je Olympiakos, ali odabrao sam Dinamo i to je najbolji izbor za mene. Trener Bjelica mi je čestitao na dolasku, obećao mi je pomoći da postanem bolji igrač", prve su riječi Luke Ivanušeca otkako je službeno predstavljen kao novi igrač Dinama.
Njegovim dolaskom u Dinamo praktički je pokrivena pozicija Danija Olma u slučaju da Španjolac napusti Maksimir ovo ljeto, iako se opcija ostanka ne isključuje.
"Ne opterećuje me situacija oko Olma. Vidim se na svojoj poziciji veznog igrača, defenzivnije ili ofenzivnije, svejedno mi je. Uzeo sam broj 17 jer je to jedini dobar broj koji je ostao na raspolaganju", kazao je uz smijeh Ivanušec nakon što je predstavljen navijačima.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.