• Zagi
    15.2k
    Nisam rekao da je za d2 već za "nek nešto napravi na svjezinu" ulogu.
    Trebaju nam i takvi.
    Puno fizikalija , malo glave. Za voditi igru nije.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Bio je dobar danas, morao je bolje reagirati u onoj situaciji, ali unatoč tome kako dobar i poprilično aktivan kroz cijelu utakmicu. Jedino smatram da su totalno nepotrebne onakve gestikulacije prema suigračima, to sam danas primijetio u par navrata, baš ružno izgleda, pogotovo dok hvatamo gol za pobjedu.
  • DerHerrKool
    262
    Mora on još dosta toga posložit u toj svojoj glavi ludoj. Al bolje da ga se mora malo krotit nego da ga se mora tjerat.
  • Hebimir Strašni
    188
    Meni je Stojke jedan od najdražih u momčadi i ima po meni strašan potencijal, ali kakve on nebulozne odluke zna donesti na terenu to je strašno. Mislim da mu je zadnji trenutak da se malo sredi u glavi...
  • Cruyff
    94
    Djeluje tehnički limitiran, svako primanje lopte je borba. Ima potencijal, ali mora više sudjelovati u igri i počet donosit racionalnije odluke. U suprotnom, jedino može na krilo pa da se tamo isprofilira jer trenutno za veznog igrača nema mirnoću i ne donosi prave odluke.
  • Jaro
    11.8k
    Nepopoularno misljenje - spustanje lopte Belji je sasvim legit i dobro rjesenje - izvedba je fail - a ne odluka...
  • Ludovic IX
    10.5k
    ovo je potpuno krivo sve što si napisao.. jučer je par puta baš odlično smirio loptu i to teške lopte.. sudjelovao je svim ofenzivnim akcijama dinama koje su nešto vrijedile i osim te krive lopte glavom, nije ništ sjebao..

po meni jedan od boljih jučer
  • Kepec
    8.5k
    Nije to nepopularno nego normalno mišljenje. Tko god je igrao nogomet, makar na terminu, zna kaj je Stojković htio.
    Da je išao primiriti loptu i namjestiti se možda bi ga Devetak stigao ili bi se spetljao.
    Da je išao pucati odmah vjerojatno bi skroz fulao loptu ili ju poslao preko kaveza.
    Išao je na najbolje moguće rješenje, asistenciju iz prve s loptom koju nije lako kontrolirati kada ti dolazi iza leđa. Naravno da se od njega kao igrača Dinama očekuje da to odigra kako treba, ali događa se i najboljima, gdje neće 22-godišnjem Stojkoviću.

Veći problem i sramota u cijeloj priči od lošeg dodavanja su veliki navijači koji su se tog primili kao pijan plota i zbog jednog dodavanja odredili kako je odigrao užasnu utakmicu. Nebitno kaj je par puta poveo polukontru, odigrao dijagonalu naprijed, asistirao Bakraru desnom vanjskom, proigrao Zajca, grize dok ne uzme loptu, zna se snać na malom prostoru. Ma nebitno skroz, bitno je odigravanje Belji iza leđa, ne valja mali uopće, nije nego za zadnjih 10 minuta u kup utakmici. Ajde u k s takvim navijačima i znalcima.
  • Paggini
    75.7k
    spustanje lopte Belji je sasvim legit i dobro rjesenje - izvedba je fail - a ne odluka...Jaro

Apsolutno, odluka je itekako lucidna i da ju je finije zahvatio/ispratio bolje kretanje Belje, bio bi masterclass gol u dva poteza iz prve. Ali jebiga, ideja je vrhunska, realizacija je jako loša.
  • The Undertaker
    9.5k
    Po meni, odabrao je najteže izvedivo rješenje, nema tehniku da ga izvede i onda to nije najbolja odluka. Odlika vrhunskih igrača je da, u velikom postotku, izaberu najbolje rješenje od raspoloživih opcija.
    Modrićevo dodavanje vanjskom za Rodriga isto nije bila najbolja opcija ali i on i Rodrigo imaju klasu da je izvedu pa je uspjelo.
  • jakov1
    1.4k
    odabrao je najteže izvedivo rješenjeThe Undertaker

Kako je lakse stopati loptu ili pucati iz prve nego ju proslijediti Belji, makar neprecizno?
  • Mr Anderson
    17.7k
    Djeluje tehnički limitiran, svako primanje lopte je borbaCruyff

Ovo nije istina.
  • rokikaciga
    11k
    Kad imaš nickname najvećeg nogometnog mozga i vizionara ikada a izjaviš takvu postglu.
  • The Undertaker
    9.5k
    Prvim dodirom štopaš i gurneš u for (staviš pod kontrolu), drugim dodirom ili dodaješ ili pucaš ili driblaš golmana, ovisno o situaciji (gdje je golman, gdje je obrambeni igrač, gdje je Beljo).
  • Zagi
    15.2k
    Misliš da je ovo jednostavnije od odabranog rješenja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.