• NB86
    16k

Tako sam i ja cuo, raic sudar je tamo jer je miškov poslusnik i to je to, zadnja osoba koju bi htio vidjet u nasem klubu, jedan sasa bjelanovic je za njega sportska direktorcina
  • Mihaljević
    11.9k
    Vlak ne bi prepoznao Chrisa Richardsa kojeg je Neppe dovukao kao klinca iz Dallasa, ni da mu upadne u flašu viskija.Mathiasovi Chageri

I taj Chris Richards što je odigrao 2 utakmice za Bayern otkriće i po tome treba biti SD za Dinamo? To mu je najveće otrkiće za Bayern, tip koji je pušten za džabe u Hoffenheim? Boromisa i Mance se uče na Dinamu, a ovaj Neppe koji u nijednom klubu nije bio SD, to nije učenje?

Naslov : "Novi SD treba biti kompaktanilan sa Fabiom Cannavarom" ja te pitam kakvom Cannavarom? Tip nije prvak sa Dinamom, kakva kompaktibilnost, adio signore, ciao bella, arrivederchi.

Ponovit ću još 100 puta jel Barcelona, Salzburg, Ajax i slični klubovi nama, kojima je razvijanje primarni zadatak, jel se oni oslanjaju na svoju akademiju, Španjolce, Nizozemce ili dovode strane šrotove?

Jedno je dovesti kvalitetnog stranca, a drugo je dovesti strani šrot, ovo je čisti šroteraj, kao i 90% stranaca koji su nam trenutno u klubu.
  • Socrates
    143
    Ne razumijem otkud podržavanje eventualnog zapošljavanja Neppea od strane nekih zonaša. Kakvu manu mora imati kad nakon Bayerna može jedino doći u HNL? Ove priče s prepoznavanjem talenata smo čitali i prilikom Hajdukovog dovođenja Vitalja. Njemu su plafon dovođenja Rusin i Mlakar, a pisalo se kako je prepoznao Hazarda.

Neppe je pandan Kopiću i sličnim klaunovima na klupi Dinama za koje su se mnogi navijači pitali gdje će naći posao nakon otkaza u Dinamu. U Neppeovom slučaju bi ti egzotični klubovi bili Dinamo.

Treba ponuditi Manceu sličnu plaću kakvu je imao Bjelica. Taj čovjek ti na jednom transferu godišnje isplati svoj ugovor, a znaš da si dobio domaćeg čovjeka koji će sigurno opet uspostaviti dominaciju Dinama na domaćem tržištu. Tek ako Mance odbije, treba se okrenuti tržištima poput Austrije, Poljske, Češke... gdje bi Dinamo mogao biti mamac najboljim sportskim direktorima. Neppe je ponavljanje greške zvane Cannavaro za kojeg smo nakon mjesec dana dobili odgovor zašto je radio samo u Kini.
  • Zg123
    1.3k
    Ne znam kako neko moze biti srot tko je godinama radio u sustavu i europskom gigantu kao sto je Bayern i jos ga se usporedjuje sa Zeljkom Kopicem?!
  • Jurki
    16.1k
    Kak sam ujutro napisal, mi bi svakome nasli feler i nama apsolutno nitko ne valja.
    Ako je covjek radio 7 godina u Bayernu, onda nekog vraga zna kak posloziti sportski sektor.
    Bayern ne zaposljava na mjesto tehnickog direktora teletabise.

Mi da dopeljamo Monchija.. pisalo bi se koji ce nam kurac ta Španjolska celava prevara koji je propal ko zeton nakon odlaska iz Španjolske i Engleske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.