• Enco
    117
    Jedan naš agent , ne česti gost Maksimirske 128 koji ima dosta veza po Njemačkoj, viđen danas na Maksimiru.
    Očito pregovori oko SD-a u ozbiljnoj fazi.
  • gledatelj
    741
    Čovjek radio u Bayernu, ali treba mu Dinamo kao odskočna daska za dalje. E svašta se ovdje može pročitati
  • Sajla
    7.5k
    Jurica "nema više sudačkog poguranca za Dinamo" Vranješ?
  • Dudu9
    1.5k
    Hajdukovac šta mu nece bit teško radit u dinamu?
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Decki Vranjes je agent, ne kandidat za SD. Jest debilcek, al je i Skegro pa se mora poslovat.
  • Enco
    117

Od kad su fenicani izmislili novac sve se možemo dogovoriti
  • Sajla
    7.5k
    Decki Vranjes je agentEfes Pilsen

nije nitko ni rekao da je Vranješ kandidat za SD, ali njegove izjave u zadnje vrijeme (ono kak su mu obećali Durdova mi je bilo posebno smiješno) mi izazivaju sumnju da se muči s tablicom množenja. kako takav može nekome biti agent mi je enigma.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Stari moj uz sav respekt poštovani kolega @Mihaljević,kakav Reić Sudar, Boromisa ok radi posao u klubu koji se ne može mjeriti Dinamom. Uči i on , kao do duše i Marić
    In može.mi Niko reći da Marić nebo napravio dobar posao u Olimpiji. Ali dinamo je za Olimpiju real.i mislim da bi se pogubio kod nas jer narod traži igrače ,pojačanja momentalno a ne jeftine ili besplatne igrače iz jaruna . Uz sav respekt,jer onda bi bilo ko Marić Kbh
    Jedino Mance bi me zadovoljio možda ,mada ne prati njegov rad a sve su to mali klubovi. onda bolji Boromisa jer bi bio kudikamo jeftiniji. Ali ni jedan od njih ne može u istu rečenicu sa ovim gore navedenim. Neppe je mlad , a zna posao. Nije sd godinama ,želi se dokazati a ima scoute ,kontakte . Mogao bi privući tuče mladih talenata kojima bi dinamo bio top jer tu odbijaju priliku. Najiskrenije ,a vjerojatno je patka, ko god da je još kandidat ovog čovjeka treba dovesti još jučer. Kad sam vidio da je on bio jedan od glavnih koji su otkrili musialu, Davisa pa ljudi šta čekamo. Kao prvo,poznaje materiju,dizao se kroz scouting,nije pao sa vedra neba i postao sd nego ide step by step o bejbi:lol: Nadam se da je on taj, ja čisto sumnjam :lol:
  • Zg123
    1.3k
    Olaf Rebbe je pod palicom Vranjesa, moguce da se o njemu radi
  • NB86
    16k
    Boromisa je ucenje na dinamu, raic sudar po svim komentarima sto se javno da cut je bzvz sportski, nemaju skautsku sluzbu, omladinska skola u rasulu, jedino je s trenerima dobro izabrao, pogotovo jakira jer je on na sebe prakticki preuzeo ogroman dio sportskog sektora (dovođenje igraca). Dakle od "domacih" rjesenja jedini da ima zivotopis za dinamo je mance a ni on nije neki kapitalac, tak da cijela prica o domacem sd-u je dosta priglupa i nadam se da i uprava tako razmislja, dosta je ucenja na dinamu.
  • Mathiasovi Chageri
    4.1k
    Majko mila draga, pa nama da dođe potpisati Mourhno za trenera, pola ekipe bi vikalo da gdje su njega našli, propao pa dolazi u Dinamo, nemamo vremena da se on navikne na HNL. Ponašamo se kao da je HNL visokosofisticirana liga sa vrhunskim momčadima gdje od 10 ekipa, 8 igra različite sustave i formacije, a ne poluseoska liga sa očajnom infrastrukturom i momčadima koje ispadaju od slovačkih i azerbajdžanskih Zaprešića. Ako imamo šansu dovesti stranca za sportskog direktora, koji iza sebe ima rezultate, a koji će uspostaviti temelje skautske službe, dovesti normalne ljude u klub, bez da se uhljebljuju Šokote i ini i da modus operandi bude nešto više od da se pokupi najbolje u Hrvatskoj, jer to možemo i sad, iste sekunde potpisujem.

Kakvi Raići-Sudari i Mancei. Da netko u Dinamo dovede igrača iz četvrte njemačke lige i on u šest mjeseci zabije samo Gorici, Rudešu i Istri, pa pola navijača bi ga deportiralo iste sekunde. Najbolje bi bilo da vratimo Vlaka, mislim da bi većina vas bila zadovoljna onda. Živi blizu, zna HNL, zna pregovarati sa Hercegovinom, sve zna detektirati prema onom intervjuu koji je dao danas, osim naći lijevog beka godinama. Vlak ne bi prepoznao Chrisa Richardsa kojeg je Neppe dovukao kao klinca iz Dallasa, ni da mu upadne u flašu viskija.
  • prefontaine
    1.3k

I uz sve to, Mourinho predefanzivno igra za naš ukus. Tako da, ne hvala,
  • Laugreano
    3.6k
    On apsolutno nista tamo ne odabire.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.