• Facke
    5.4k
    Pitanje sad ak Neppe zna sve dogovoriti s igracima, kakav je s agentima i pregovorima oko ugovora? Iste bitna stvar. Al te je dober smer teri se mene osobne svida.
  • Laugreano
    3.6k
    Ma ja bi uzeo Vlaka za SD. Poznaje klub, ligu i mentalitet. A vjerojatno i zivi dosta blizu stadiona, sto je svakako plus. A i Tomo Butina nije losa opcija. Ima iskustva na poziciji SDa u najvecem hrvatskom klubu, plus ostale reference koje ima i Vlak.
  • Facke
    5.4k

A ne trebas sad trolati haha. Ak neste iz Hrvatske onda ga vec s Markem Vukelicem imame u klubu. Mene steta da se njemu neda priliku na te pozicije. Al Neppe, Rebbe, Rosen itd. podrzavam. To su kvalitetna resenja.
  • Enco
    117
    Pitanje sad ak Neppe zna sve dogovoriti s igracima, kakav je s agentima

Bitno je da nije noćio kod njih i da nisu frendici

:smile:
  • Dragon1Warrior123
    4k
    https://fcbayern.com/en/news/2022/03/interview-with-our-technical-director-marco-neppe-our-squad-should-be-bonded-together-magnetically

Jedan zanimljiv intervju sa Marcom Neppeom.

What interests many is what criteria Bayern has or what the club wants to see in a player. There are 10 qualities that a player for Bayern should have. “Mentality, resilience, communication, courage, and activity are included in the assessment. The market is scanned, the networks are tapped,” Neppe explained.

Neppe also said that he “doesn’t have a preference for a specific type of player” but is interested in a player with characteristics such as “passion, the will to win, body language and behavior when things aren’t going well in a game.”

Još par zanimljivih rečenica u jednom drugom intervjuu.
  • Noel
    9k
    @Facke jel Marco pe il neppe u Dinamo?
  • Mali dioničar
    16.9k
    Meni se najviše sviđa smisao i procjena slanja igrača na posudbu u cilju njegovog razvoja.

Pošalješ Stanišića na posudbu i dečko se vrati ko prvak Njemačke.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Pa to je sigurno i do Tucheroristove procijene jer nije racunao na njega.
  • ElDorado
    2.4k
    Bez uvrede, mene samo zanima kaj se čovjeku u životu dogodilo da bi nakon Bayerna i Munchena došao u Dinamo?
  • Facke
    5.4k

Ja mislim da Neppe. Al ste zna :lol:
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Jedna od najboljih akademija na svijetu, rad u državi koja ima nekoliko medalja na svjetskim prvenstvima, klub koji gotovo svake godine igra Europska natjecanja, stabilne financije, klub iz kojeg je potekao jedan od najboljih veznjaka svih vremena... da ne idem dalje... i uz to može poslužiti kao odskočna daska kasnije.
  • Sajla
    7.5k
    tko god došao u Dinamo spada u jednu od dvije kategorije:
    1. ma di je taj prije radio, kakav je to CV, opet se netko uči na Dinamu, nije isti pritisak kod nas i u [ubaci ime kluba]
    2. zašto bi netko s iskustvom [ubaci atraktivno ime jakog kluba] došao u Dinamo, tu nešto očito ne štima, opet su nas prevarili, a ako bude uspješan pobjeći će prvom prilikom

nikad zadovoljni
  • Mihaljević
    11.9k
    De nama ti reci onda ako nisi za stranca ,koga bi ti doveo za sd kome ne treba prilagodba? Prosvjetli nasKujtim Shalla

Boromisa, Raić-Sudar, Mance ovako na prvu, svi bi se posprdali sa HNL-om.
  • Laugreano
    3.6k
    Raić Sudar? Si ti ozbiljan?
  • Droljo
    13k
    svi bi se posprdali sa HNL-om.Mihaljević

Ti šta se sprdaju sa hnl-om su mi najjači! Nek mene stave za menadžera engleskog tipa i ja ću se sprdat sa hnl-om. Jebote
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.