• db-izbjeglica
    22.6k
    Sto vise gledam sta je Livi napravio place mi se...sve smo im dali sve — Logistika

meni je bilo malo neugodno kad je tražio faul kod suca...
    imaš 190 cm, golman si, smiješ koristiti ruke...ispruži ruke u zrak, skoči, ako te protivnik pipne - faul je!

neshvatljiva reakcija...jednostavno neshvatljiva.
  • San Lorenzo
    24.8k
    Prodaje obavit idući tjedan, ovo majmuniranje sa 15.8. gdje imaš igrače koji nisu tu mentalno je teški flop.
  • Zagreb1992
    3.9k

Pa o tome ima ljudi u klubu koji o tome trebaju misliti ...Kraj 7. mjeseca uskoro i tek sad se dovode pojačanja.
  • striko
    4k
    Što je najgore Livi i penal napravio, za svaki slučaj da mu nije ušla. Napravi od lika što se nije vidio do gola Zidanea
  • Eduardo
    31k
    Ovaj poraz pripisujem trojki koju smatram možda i kao tri najjače karike ove momčadi.

Imao je Livaković velikih pogrešaka na golu Dinama, ali ovo je daleko najveća, amaterska. Imao je Bruno promašenih penala u Dinamu, ali ovaj je sramotan, nonšalantan, nedopustiv.

Šlag na tortu je Bišćanov način na koji vodi utakmice. Jednostavno nemam komentar. Identičan Čačić style. Samo ih raubaj Igore, šta će ti zamjene.
  • Benito
    1.6k
    E da da, možda je i ovo dobro da se dogodilo(naravno nije) ali u kontekstu da se shvati da ovako se ne može radit, jer i ovakvi kakvi su lošiji od nas pobijede nas i onda se sad čupaj...vidjet ćemo poteze za dalje ali bit će zanimljivo i nadam se puno ozbiljnije od ovoga kako je bilo do sad
  • og1986
    2.9k
    Baš me zanima Bišćan nakon tekme. Tko je sad kriv ? Jesu opet trenirali previše ?
  • Orc123
    17.5k

To Biscan naglasava vec 3tj! Tj. Od pocetka priprema da ce biti kasno u pm
  • xyz
    840
    Bišćan igra s deset igrača i to je problem. Ako ovi koji su na klupi ne mogu participirati u hnl-u, onda ne vidim što oni rade u klubu. Ja mislim da to nisu loši igrači, ali im se ne daje povjerenje i onda imaš ovo što imaš. A to je da je ekipa fizički u lošem stanju. U obje utakmice smo nakon 60-e minute pukli. Ovo je veliki korak naprijed u psihološkom planu za Hajduk i tek će ih sada krenuti euforija. Ako prođu Rijeku i Osijek, koji imaju europske utakmice, onda će biti u jako dobroj situaciji. Nama treba par pojačanja jučer, a ne da se najavljuje da se ide na razgovor sa Šikićem u ponedjeljak.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Momci ovo je savršeno vrijeme za sklapat oklade u prvaka. Ne da su vrući, vreli su.
  • Olmic
    6.2k
    Sta Cacic radi ovih dana?
  • Orc123
    17.5k
    Decki mi smo igrali dobro danas do 60 min i onda kad trebas energiju s klupe nemas koga uvesti....pojest ce nas tempo 2 utakmice na tjedan ako se ne dovedu igraci! Sve se rasteze i dogovara i oregovara! Potpisite igrace! U pm
  • Orc123
    17.5k

Nemoj mi Cacica spominjati ni u ludilu vise!
  • vjeko1701
    30.3k
    Nada da ce Rijeka i Osijek odraditi svoje a na nama je da se skockamo jer ovo danas je jos moglo zavrsit 1:1 na gresku golmana al izgubit se nije smjelo.
  • Mlađi referent
    16.3k
    S obzirom da pišemo rantove vrući - Ivanušec

Za mene velik dužnik u ove dvije tekme. Očekujem od njega da bude taj koji odlučuje ovakve tekme, a ne da u 180 nijednom ne probije na krilu.

No dobro, on to Cincinnati, ajmo dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.