• Krizy
    76.9k
    Već u prvome kolu igra se najveći derbi hrvatskog nogometa. Ovo će biti drugi susret ovih klubova u ovoj sezoni. U prvome, odigranom 15.7. Dinamo je bio bolji za pogodak Baturine, čime je osvojio Superkup.

Dosad smo s Hajdukom odigrali 103 utakmice u HNL-u te ostvarili 48 pobjeda uz 27 neriješenih ishoda te 28 poraza. Gol razlika je 147-101 u Dinamovu korist.
    Kući smo Hajduk pobijedili u 35 utakmica, 9 puta remizirali i 8 puta izgubili, uz gol razliku 95-39.

Zadnju utakmicu protiv Dinama u Superkupu, Hajduk je igrao u sastavu:

Lučić - Sigur, Šarlija, Ferro, Melnjak - Pukštas, Krovinović - Dolček, Benrahou, Dajaku - Mlakar

U zadnjih 10 utakmica s Hajdukom, omjer je 5-3-2 u našu korist, za mene i dalje nedovoljno dobro pa očekujem da to podebljamo u ovoj sezoni.

U zadnjih 10 godina na Maksimiru smo ih pobijedili u 19 utakmica, 4 su završile bez pobjednika a izgubili smo 4 puta.

Ajmooooo
    1. Kakav rezultat očekujete? (135 votes)
        Pobjeda Dinama
        92%
        Neriješeno
          7%
        Pobjeda Hajduka
          1%
    2. Idete li na utakmicu? (135 votes)
        Da
        70%
        Ne
        30%
  • DrawTube
    7.1k
    Autoškola se vraća u Hajdukovih prvih 11, isto tako Sahitija očekujem od 1. minute. Mislim da će biti posloženiji i agresivniji nego za Superkup, tu nam je prilika da ih napucamo kad se otvore

Špiku ako ovak nastavi zamijeniti još na poluvremenu, dati više minuta Emreliju. S obzirom na petak, 14 900 gledatelja. Izgleda da će kiša u petak padati tek prijepodne, pa moguće da vrijeme bude puno podnošljivije
  • Zagi
    19.2k
    Mi tjedan dana bliži optimalnoj formi. Prazna glava ionako svaki derbi provede Šutalu u džepu.

Rutinska pobjeda.
  • marcio amoroso
    54.3k
    U Splitu je Ristovski pojeo Livaju. Možda čak opet odigra tamo.
  • Fanboy
    3.1k
    Meni su oni dosta dobro djelovali, sad nadam se kako je jedan zaista bio radi jakih naših treninga. No, računajte da su oni sa Livajom barem 50% jači. Mali Sigur im dosta dobro izgleda, Pukštas također. Dobro su radili presing i kontra napade, ostala mi je jedna situacija gdje je Ivanušec pod presingom dva puta poslao loptu u sredinu koja je bila otvorena i tu su par puta došli u dobru situaciju za udarac.

Jednom je blokirao Šutalo, par puta je lopta otišla preko ili pored. Mišić vuče sredinu, Baturina je vukao sve kontre, no nastajala je jedna rupa u sredini koju je Bulat morao pokrivati. Isto vrijedi i za Ljubu koji koliko god ga se guralo na lijevog bočnog nema kretanja lijevog bočnog, već veznog igrača. Onda se pak Perić uhvati u neki problem te nastane zbrka.
  • Facke
    9k

Uvijek na pocetku sezone izgledaju dobro. Ali vec sad nakon prve tekme u superkupu oni pizdiju i zivci im pucaju.
  • Neki tip
    21.4k
    Mali Sigur im dosta dobro izgleda, — Fanboy

Meni je izgledao kao njihov najlošiji čovjek na terenu.

Toliko da mislim da iduću neće započeti.
  • Captain America
    20.4k
    Što mislite, bi li se Bišćan usudio odmah gurnuti u prvih 11 Kaneka (ako sutra već potpiše) s obzirom da je u natjecateljskom ritmu i kolko je Špika van forme?
  • Neki tip
    21.4k
    bi li se Bišćan usudio odmah gurnuti u prvih 11 Kaneka — Captain America

Pa nije to pitanje hrabrosti pa da bi se usudio ili ne bi usudio.

Možda da prvo odspava koji dan i uhvati ritam na drugom kraju svijeta, odradi koji trening s novom momčadi?
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ako mu se svidi na treningu, mislim da hoće
  • Mlađi referent
    16.3k

Mislim da ćemo vidit veliku dionicu od Kaneka u petak
  • Dinamosaur
    3.6k
    Mislim da neće odmah u prvih 11 ali bi bilo idealno da ga recimo stavi pred kraj da mu damo podršku velikim pljeskom a on odmah iskontrira magarad i zabije gol. Eto to mu želim od srca. A uskoro i da izbaci Spikica iz prve postave
  • Captain America
    20.4k
    Možda da prvo odspava koji dan i uhvati ritam na drugom kraju svijeta, odradi koji trening s novom momčadi? — Neki tip

Zbog količine treninga sam i naveo ponedjeljak, a melatonin mu može pomoći s jet-lagom.
  • Neki tip
    21.4k

Ok, ak potpiše sutra,do petka i otvaranja prvenstva s najvećim rivalom imat će 3 treninga s momčadi nakon što je putovao pola svijeta par dana ranije.

Da ga stavi 10-15 min, ajde, ne bi me čudilo, ali mislim da bi stavljanje Kaneka u prvih 11 bila ludost i da se to neće dogoditi.

Uostalom, kakva je to poruka Špikiću?

Da, nije Špika ni meni za prvih 11 Dinama, ali jest za rotaciju i mislim da na njega ne bi baš motivacijski djelovali da mu na otvaranju prvenstva pretpostaviš tipa kojeg si doveo prije 4 dana, a koji se pojačanjem tek treba pokazati.

I ja se nadam da je Kaneko bolji od Špikića, da ga zato i dovodimo, ali to sigurno neće pokazati u 3 treninga pa da ovog koji ti je tu par godina šibneš na klupu ni više ni manje nego na otvaraju prvenstva.

Po meni, Bišćan neće tako napraviti, a ni ja ne bih.
  • San Lorenzo
    24.4k
    Uostalom, kakva je to poruka Špikiću? — Neki tip

Uopće me ne zanima kakva bi to bila poruka Špikiću, dečko već dvije godine igra u prvoj momčadi, a nije napredovao ni milimetra i stalno ga se čeka i tolerira...ako nešto smatram očitom greškom ove uprave, onda je to davanje novog, poboljšanog ugovora njemu.
  • Droljo
    32.2k
    Uostalom, kakva je to poruka Špikiću? — Neki tip
    To bi bila prava poruka špikiću da se trgne!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.